Jump to content

Paribas

Потребители
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

520 мочи

1 Follower

About Paribas

 • Rank
  Пазител

Recent Profile Visitors

1,167 profile views
 1. Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия. Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.
 2. Тази болнична чакалня с електронно табло за статуса на операциите… И лекар, който се кара на другите лекари, че изписват лекарства, а не са преглеждали… Този сериал май трябва да го пратят в нашето МЗ Като материал за обучение!
 3. След Todome no Kiss ще хвърля око и на този - ако младият актьор е поне наполовина толкова добър и тук, ще е яко!
 4. Е, да не си кривя душата, целувката от 10-та серия е брутална! Много добър сериал, вписвам го в любими! И благодаря за превода!
 5. Е, не, не, гадове! Сегя след тази 9-та непаралелна серия направо ме е страх да налазя последната, а после ме чака и паралелния сериал! Дявол го взел, тя съдбата се спука да го бие главния, но и той бая я би, ама може ли да излезеш на глава с азиатски сценарист! Отивам за шоколад, ракия и да си лея куршум, за да се подготвя за непаралелния финал.
 6. Лекарските сериали са ми винаги последна резерва, както ме е страх от кръв. Макар че тъкмо корейците ме открехнаха с доктор Ким, че поне на филм не е толкоз страшно. Но пък вдигнаха летвата! Като си свърша другия сериал, ще го почна този, че паралено не мога.
 7. На това му се каня от доста време, включая първи сезон. Тамън!
 8. Както някой друг беше писал тук из форума, азиатците имат два типа сюжети - “мъка” и “по-голяма мъка”. Остават ми само два епизода. Това вече е голЕма мъка!
 9. Вече съм на етапа да не ми пука как ще свърши Все тая, разкошен!
 10. Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска.
 11. Не, баш не съм разбрала Ще наваксам, засега и "орязан" е як до 3-та серия! Благодаря!
 12. Японците спасяват положението на целия азиатски фронт Ултра яка първа серия!
 13. С парче от потрошено гърне можеш да срежеш дебело и здраво въже...в китайски сериал и конкретно в серия 21. Друг е въпросът и защо човек ще влачи 2-3 дни със себе си гореспоменатия чиреп, даже в сменена униформа... Не знам защо, ама много ме радват - толкова детско е, но с доста битки, епични размисли, лични драми и хубавци и хубавици. И мацката е пич! С лекинко превъртане е идеална отмора, пък и има географско разнообразие - то империята на Тан, то любимите монголи (или каквото са там). И няма хвърчане, нито магически школи с 284568 преливащи физиономии и учения, които да се налаг
 14. Момчето не е точно типаж за такава роля, и е още малко млад. Но пък е добър, има хляб в него. И аз гръгнах с впечатлението, че е някой юноша бледен, но той се справя съвсем добре! Ама че противно решение за рекламите, но ако е бил някой тъп сюжет, браво за смелостта. Но той май беше от богатичко семейство и няма финансови затруднения, няма да го мисля. Тъкачките май ще се преселват нанякъде, вече излязахоха 19-та и 20-та серия. Засега 19-та малко досадна с третата двойка, дето заформиха (тук ги множат), но юнакът поне се сети къде да търси принцесата.
 15. Е, то е като комиксче от "Дъга" Те ако не обяснят по 5 пъти всчките си намерения в детайли, може да объркат китайския зрител Но е сладко, и главните актьори дават максимума, и нямам търпение видя какво ще стане с лошичкия, че май остана само един-едничък! Смятах и Тайдзун за лош, ама като четох коментари, май ще го извъртят, все пак да покажат пълното му величие. Защо му лепнаха само тоз пусти мустак! Раба тук много радва досега. Само малко трябва да поработи повече с войнишката стойка, че много чупки прави, ама нейсе, нали е приказка. И тази комбинация с манга също радва, хем им спестя
×
×
 • Create New...