Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8841
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NadiaDT

• Последни мнения

• @mell_moonie Аз случайно го намерих..явно ИИ на Youtube знае какво гледам/слушам  Преди време ми се показа и много ми хареса тази песен.Вчера вечерта също ми се показа и Psycho,но не ме грабна колкото We go up.Супер са си,не знам какво не им харесват  А ти защо не споделяш,ами само пишеш...и ти ли си от срамежливите  Mного ми харесва тази мацка(May Bae) как пее(а и изглежда ). @lukreciana Това брои ли се за китайско...Много Шъ-шъ-шъ чувам в текста  Поздрави     
    • Изглежда във всяка серия си фокусират върху различна бонбона. Еп. 3 беше посветен на уасаби шоколад. Малко ми беше бавен, но поне започнаха да практикуват оздравителна процедура.
    • Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - Ами тате, то... - Кажи бе! - Мииии... Имам седем двойки за годината... - КОЛКО?!?! - Седем... Бащата адски сърдит: - И по какво ти е първата двойка? - Ами по френски... - Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша: " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо." Бащата казал: - Сине, тя е к*рва! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка. - Айде, прощавам ти за тази двойка. По какво е следващата? - Амиии по математика... - Що имаш двойка по математика, бе? - Тате, оная вика: "Колко е 5 по 6?" и аз викам: "30 ". "Ами колко е 6 по 5?" Бащата казал: - Сине, тя си прави т*ш*ци с тебе! - И аз така и казах и тя ми написа двойка. - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата? - По география. - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе? - Е*а ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата? - По биология. - Идиот!!! Как успя бе? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика: "Муха" и аз викам: "Мухое*ец" и даскалката ми написа двойка... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие. Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика: "Благоевград, град ли е?" и аз викам: "Не е - село е!" "Е как ще е село, като завършва на -град?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине. Нататък? - По физическо. Тати оня вика: "Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата: - И по музика ли бе дебил!!!! Иванчо сърдит: - Тате след шест двойки как се пее,беееее......
  • Културни прояви

• Първа среща с видеолектория на азиатския клуб - тази събота, 8 ноември, от 15 до 18,30 часа в камерна зала на читалището! Заповядайте!
    • Скъпи приятели на източната култура,   С радост ви приветстваме в новооткрития Азиатски клуб „Eastern Spirit“ към Народно читалище "Братя Миладинови-1917", създаден с вдъхновение от богатството на азиатските изкуства, традиции и съвременно културно многообразие.   Клубът е отворен за лица над 12 години и цели да събере на едно място всички, които се интересуват от културите на Източна Азия – независимо дали любовта ви е към киното, музиката, езиците, пътуванията или изкуствата.   Какво да очаквате?   Клубната дейност ще се развива чрез срещи на живо един или два пъти месечно чрез тематични вечери с:   • Видеолектории и обсъждания на азиатски филми и сериали;   • Уроци по създаване на български субтитри;   • Караоке вечери с азиатска музика;   • Дискусии за култура и изкуство;   • Споделяне на впечатления от екскурзии из Азия;   • И още много изненади – според интересите на членовете.   Срещите ще се провеждат в читалището или на други подходящи места по решение на групата.   Как да се включите?   Записването е безплатно и вече е отворено – можете да се запишете при секретаря на читалището, при ръководителя на клуба Елена Георгиева (тоест при мен), както и на специалния Ден на отворените врати, какъвто ще има и на 29 ноември. Дати ще бъдат обявявани допълнително в страницата на читалището. Имаме информационна вайбър група, към която може да се присъедините, ако ми изпратите ваш номер. Клубът е създаден по инициатива на активни членове от нашия форум, които вече са част от новата общност. Очакваме с нетърпение и вас – с идеи, ентусиазъм и любов към Азия.   Добре дошли в Eastern Spirit – място за културни срещи, приятелства и вдъхновение от Изтока! 
  • Създай нов...