Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8821
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    BigBoy

• Последни мнения

• Първият албум на Юноу 'I-KNOW' излезе, воден от сингъла "Stretch".   Линкове към албума в Spotify  и YouTune Music.    Хубав е, а любимите ми засега песни са "Leader" и разбира се, "Waterfalls", в която участва Кай (EXO). Ама страшно добре са си паснали двамата, браво!     Имаме си и пърформанс на "Body Language" за канала StageWeMake, като това по-долу (клик на снимката) е заснето без прекъсване или т.нар. one take. Готино. ‘Body Language’ ONE TAKE Performance Video
    • За съжаление не мога, иска ми да платя, за да се регистрирам отново. Явно са ми го изтрили за неактивност. Сумата не е голяма, но как да знам дали всеки месец няма да си взимат пари или по-голяма сума.
    • За мен този сериал е като своеобразна реклама на красотата, сексапила и излъчването на 배수지. Аз я харесвам, гледал съм още няколко сериала с нея, във всеки един играе доста добре, но тук в този е ТОП! от всякъде! Сериала си има от всичко. Оценката ми е висока и то основно заради Сузи - и то сериала си е за нея, де. Само финалния епизод не ми хареса много...
  • Създай нов...