Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8770
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Nataly Dimitrova

• Последни мнения

• Аз пък много често попадах, но беше фалшива  И сега като стана дума, се разрових, защото съм убедена, че този път беше истинска новина, но явно аз не съм дочела - пак е на сестрите Хонг, пак е хотел, ама Grand Galaxy Hotel  Извинявам се за партенката! Не можах да намеря къде съм чела сюжета, но пак беше нещо фантасмагорично - духове, жътвари и пр. и затова съм решила, че е продължението на Hptel Del Luna. Намерих само тази статия.
    • Уау, не съм попадала на информация, че се е смятало да се има втори сезон. Жалко, щеше да се получи интересно, дори и да не е Ким Су Хьон в главната роля. 
    • Днес се състоя първата среща за медиация между CBX и SM, на която са присъствали само адвокатите на страните, продължила е 30 мин. и не е дала резултат. Насрочена е втора дата - 2 октомври, и ако двете страни отново не се споразумеят делото продължава в съда.  Изт. Slist   Промоцията на Чен продължава с публикуваната днес информация за физическия облик на албума. Това е, стига толкова. По-късно днес или утре, не знам кога точно, ще пуснат някакво съдържание "Find Your Arcadia", ще видим какво е.       Шиумин и последният епизод за сезон 1 на "Магазинът за рамен на Шиумин". Гостува му Нам Ухьон от INFINITE. клик на снимката     Сухо с лайф изпълнение на "Who Are You" за канала 1theK, което е заснето много интересно.   Заедно с други артисти от СМ Джунмьон участва в кампания на Unicef Korea "for every child", където казва: "Искам да продължа да предприемам дори малки действия последователно, а не само като еднократен жест. Няма проблем, ако никой не го признае. Намирам щастие в това да върша добри дела."      
  • Културни прояви

• Създай нов...