Първо да кажа, че с торенти не се занимавам много (големи са, не са безопасни и изчезват с времето). Има търсачки за торенти, може да пробваш с тях. Но вероятно няма да минеш без NordVPN.
С леко закъснение, но някои от подобните на Dramacool имат колекции с предавания, не само филми и сериали. Например в един от наследниците на КissАsian намерих Music Bank.
На другото не знам как му се пише името на латиница, даже не мога да го произнеса, за да го потърся, но може да го направиш сам.
Успех!
До 4-ти епизод съм. Интересно и приятно, без много драми и клишетата не дразнят. ако задържи нивото, за мен ще е един от най-добрите сериали за годината.
Проверката рече- не, веднага щом видях в главната роля непоносимата за мен Esther Yu. От всичко с нея бягам със сто км.
Но младежът вече го запомних. Жалко, че приключи с ролята до 10 епизод, докъдето свършва и първата история.
Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево.
„Япония в Проза и Поезия“
Дата: 24 септември 2025
Час: 15:00
Място: Камерна зала на читалището.
Споделям от фб страницата им:
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.