Dark_Angel Публикувано 6 Февруари, 2012 Share Публикувано 6 Февруари, 2012 (Редактирано) * Irie Jingi * Име: 入江甚儀 / Irie Jingi Професия: актьор Дата на раждане: 18 май 1993 г. Място на раждане: Токио, Япония Зодиакален знак: Телец Кръвна група: О Височина: 182 см Агенция: Ken-On Сериали: Logically Impossible! Detective Ryoko Kamizuru Is on the Case | Gouriteki ni Arienai (2023, еп. 6) Rebooting | Brush Up Life (2023, еп. 2, 4) Get Ready (2023, еп. 1) Riding a Unicorn | Unicorn ni Notte (2022, еп. 2) Invisible (2022, еп. 5) Medium | Reibai Tantei Jozuka Hisui (2022, еп. 2) Hey Handsome (2022, еп. 5) Meiji Kaika: Shinjuro Tanteicho (2020, еп. 3) Naoki Hanzawa (2020) This Guy is the Biggest Mistake in My Life | Konootoko ha Jinseisaidai no Ayamachi Desu (2020) Emergency Interrogation Room | Kinkyu Torishirabe Shitsu (2019, еп. 8) No Side Manager | No Side Game (2019) Absolute Zero 3 | Zettai Reido: Mizen Hanzai Sennyu Sousa (2018, еп. 8) Cold Case 2 | Korudo Kesu2: Shinjitsu no Tobira (2018, еп. 10) Universal Ad Agency: We Pitch Your Life | Unibasaru Koukokusha: Anata no Jinsei, Urikomimasu (2017) You Don't Know Gunma Yet | Omae wa Mada Gunma wo Shiranai (2017) Ryusei Wagon (2015) Yo nimo Kimyo na Monogatari (2014) Gunshi Kanbee (2014) Yamikin Ushijima-kun Season 2 (2014) Take Five (2013) Kekkon Shinai (2012) Mou Ichido Kimi ni, Propose (2012) Risou no Musuko (2012) Bull Doctor (2011, еп. 6) IS (2011) Kingyo Club (2011) Ojiichan wa 25-sai (2010) HAMMER SESSION (2010) Koishite Akuma (2009) Zettai Kareshi SP (2009) Meitantei no Okite (2009) Ghost Friends (2009) Oh! My Girl!! (2008) Seigi no Mikata (2008) Absolute Boyfriend | Zettai Kareshi (2008) ТВ филми: High School Kagekidan ☆ Otokogumi (2012) Sotsu Uta (2010) Toshi Densetsu Sepia (2009) Gokusen 3 SP (2009) Филми: You Still Don't Get Gunma | Gekijouban Omae wa mada Gunma wo Shiranai (2017) A Loving Husband | Koisaika Miyamoto (2017) Dangerous Cops: Final 5 Days | Saraba Abunai Deka (2016) Pink and Gray (2016) Nagareboshi ga Kienai Uchi ni (2015) Strobe Edge (2015) Kikaida Reboot (2014) Entaku |Round Table (2014) Jinroh Game | Werewolf Game (2013) Kyouryou wo Horou | Let's Dig a Dinosaur (2013) Moshidora | Drucker in the Dug-Out (2011) Watashi no Yasashikunai Senpai (2010) Colorful | Karafuru (2010) Gokusen: The Movie (2009) Journey to the Center of the Earth as Sean (2008) Сцена: Parisian Снимки: Off Topic Редактирано 4 Януари, 2024 от bealonenomore Обновена филмография. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 6 Февруари, 2012 Share Отговорено 6 Февруари, 2012 Браво, Dark_Angel! Отново отлична работа и си поставила линкове към продукциите с негово участие. Любимец ми е Джинги, а и съм го гледала в няколко продукции. Само на 18-ет години е, но на мен лично ми изглежда по-голям. Рьоске Ямада, с който имат само няколко дни разлика, гледайки ги сега в Risou no Musuko никога не бих казала, че са родени в една година. Ирие-сан първо го забелязах в Seigi no Mikata, но все още не съм го гледала в HAMMER SESSION. Много ми хареса той в Kingyo Club. Това е и първата му главна роля. Тази кратка дорама излезе есента и веднага я изгледах. Жалко, че субтитрите на английски стигнаха до 7-ми епизод (включително) и все още не са завършени. Линковете към нея не работят в момента, защото са от megauploаd, но ако някой прояви желание видях, че руснаците са го качили и хардсъбнат, за съжаление също само до 7-ма серия. Осталите 3 до финал изгледах на магия, но схванах много добре всичко. Сериалчето за някои може да се стори доста тежко (не е леко и за мен да гледам тормоз в училище), но отново бе и много поучително. Типично по японски. В Kingyo Club харесах много и Йошизава Рьо, но изтръпнах от ролята на Курихара Горо. Джинги Ирие го гледах и в Drucker in the Dug-Out, който коментирах в темата на Сето Коджи. Много приятен филм на изцяло спортна тематика. Там Джинги бе в ролята на много сериозния Джун Хошиде. Добър беше и с батата. Сещам се сега как подканяше героя на Шухей Номура да побърза за тренировката... Не, че Шухей се трогна. Ах, това малко дяволче от Amuse! И той е един уникален образ... Свалила съм и филма Watashi no Yasashikunai Senpai, но не съм го гледала, защото няма субтитри на английски. Всъщност, това не трябва да ме спира... Трябва да го прегледам. Довечера мисля да се посветя на Marumo no Okite. Работата ще стане много Maru Maru Mori Mori при мен. Много заразително и забавно... и след него може да прегледам тези дни и филма с Джинги. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 6 Февруари, 2012 Автор Share Отговорено 6 Февруари, 2012 Време беше да му направим и на него една тема За себе си не бих казала, че ми е от любимците, но и не отказвам продукции с негово участие При мен излиза, че за първи път съм го гледала в Zettai Kareshi, но нещо не си го спомням. Затова пък доста добре си спомням героите в Seigi no Mikata. Много забавна и приятна дорама, ако някой още не я е гледал, му я препоръчвам. Гледала съм го също в Gokusen 3 и миналата година започнах Kingyo Club, стигнах до 3-та серия, но много бавно ставаха субтитрите и реших да изчакам, в резултат забравих за него, което ме подсеща да си го догледам при първа възможност. Джинги се справяше добре в главната роля, но не мога да не похваля и останалите актьори, които му партнираха. В Risou no Musuko определено ме изненадаха с този персонаж, който му бяха избрали. Честно казано, малко се разочаровах, защото очаквах появата му да бъде...друга. Съгласна съм с теб Rie, че изглежда по-голям за годините си. Действително би му било трудно на човек да познае, че с Рьоске Ямада са родени в една година. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 6 Февруари, 2012 Share Отговорено 6 Февруари, 2012 И аз не си го спомням в Карешито, обаче в Oh! My Girl беше голямо дяволче с майка си. Там изглеждаше и по-мъничък, но се оказа, че също като Номура Шохей порасна за отрицателно време. В HAMMER SESSION и особено в Kingyo Club разликата се вижда осезаемо. В IS имаше много приятна роля, а косата му беше накъдрена и с очилата като допълнение изглеждаше направо друг човек. Rie, Ирие участва в Мейтантей но оките, не в Марумо но оките, но това да не те спера да гледаш хлапетата и Мукку. Ще го видя и в Risou no Musuko. Вече ме убедихте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 6 Февруари, 2012 Share Отговорено 6 Февруари, 2012 Аз не твърдя, че той участва. Не си ме разбрала. Много добре зная кой участва в Marumo no Okite. Просто го споделих като заглавие, което ще гледам днес, а след това ще изгледам и филма с Джинги Ирие. Джинги съм го гледала и в двете серии, които ми попаднаха на Ojiichan wa 25 Sai. Историята ми се видя доста интересна. Така и обаче не открих повече епизоди, освен първите два. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 20 Февруари, 2012 Share Отговорено 20 Февруари, 2012 Наскоро, докато четях новините около японците ми попадна и тази снимка на Джинги. В мига, в който го видях се сетих за ролята му в Risou no Musuko и как точно на него дадоха "онази роля". Попадам и на коментари постоянно в интернет, когато чета новините около Ирие-сан - почитателките му са изпаднали и те в недоумение... За Джинги се сетих и днес, докато четях една статия в movielosophy посветена на Ojiichan wa 25-sai, точно заглавието, на което бях изгледала само първите два епизода. Сериалчето не е преведено все още на английски, стигнали са само до 4-ти епизод, така че скоро и него няма да го бъде. Но в тази статия имаше много снимки от самата дорама и няколко на Джинги и неговия герой - Шинобу. От видяното разбирам, че Ирие-сан на финал "го женят" за Кана Курашина. Е, някой ден ако го преведат, ще го изгледам до финал. Наистина беше интересно сериалче от това, което видях в първите две серии. Джинги Ирие в Ojiichan wa 25-sai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 2 Март, 2012 Share Отговорено 2 Март, 2012 Dark_Angel, искаш ли да те зарадвам? Е, ако разбира се още не си го гледала и това заглавие с Джинги. Пропуснала съм първата част Best Friend от кратката дорама Sotsu Utа (2010), която е само 35 мин. Грешката си я поправих вчера много бързо. Джинги тук бе в ролята на обекта на желание (май така е най-добре да го напиша, защото на нашето момче не му пукаше особено, поне с такова впечатление останах) на героините на Мирай Шида и Шиори Куцуна. Нищо особено не е, ученическа история - отново за приятелството, но все пак си заслужава да се види Ирие-сан. Тук той бе в ролята на химик, който играе като вратар на футболния отбор. Ще видиш и още едно познато лице, на което ти наскоро направи тема. Eто и линк, защото видях, че няма тема тук на това заглавие, както и субтитри на английски. Дорамата (или най-точно е да се нарече този кратък филм от 4-ри различни истории) може би си заслужава и с останалите 3 части, но тях поне за сега ги отлагам. Sotsu Utа - всички 4-ри части, Best Friend (с участието на Джинги Ирие) и субтитри на английски за сериите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 3 Март, 2012 Автор Share Отговорено 3 Март, 2012 Благодаря ти, Rie Тази кратка история за приятелството ми дойде много добре преди лягане. Вярно е, че не е нещо особено, но пък никога не е лошо да видиш Джинги на екрана. А това, че имах възможност да гледам не само него, но и Шиори Куцуна, Мирай Шида и Сометани Шота, макар и неговата поява да беше много малка, си беше плюс. Мелодията към края много ми хареса и в момента я търся, но ще видим дали ще имам успех в това начинание. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 3 Март, 2012 Share Отговорено 3 Март, 2012 Песента, която звучеше е на Kiroro - Best Friend, но не зная дали точно за нея говориш. Следя редовно новините около Ирие-сан. Дано скоро отново излезе филм с него или някоя нова дорама. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 8 Април, 2012 Share Отговорено 8 Април, 2012 Вчера излезе и целия каст на новата дорама, която ще стартира на 20 април по TBS - Mou Ichido Kimi ni, Propose. Джинги Ирие ще участва в нея. Алелуя! Бях си я набелязала тази дорама за следене през пролетния сезон, предвид историята и участието на Ютака Такенoчи и Юске Ямамото, но сега като видях и целия актьорски състав и засякох Ирие-сан... Героят му се казва Масато Тачибана. Направи ми впечатление, че Джинги и в тази продукция, както и в Ojiichan wa 25-sai отново ще си партнира с Кана Курашина. След 20 април ще разберем каква ще е точно неговата роля. Страница в сайта на TBS на Mou Ichido Kimi ni, Propose. Наскоро изгледах и IS, който описах в темата му, но не мога да не отбележа героя, който изгради Ирие-сан. Смяла съм се от душа и сърце с него. Изключително позитивен, забавен, непринуден - страхотен образ. Браво на Джинги! Kingyo Club вече е преведен изцяло на английски (последните 3 епизода липсваха месеци наред), руснаците също го довършват. Препоръчвам това заглавие за тези, които искат да се запознаят на екран с Джинги Ирие. Първа главна мъжка роля за него тук и отлично изпълнение. Джинги в Kingyo Club Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 6 Май, 2012 Share Отговорено 6 Май, 2012 Изгледах и 3-та серия на Mou Ichido Kimi ni, Propose. Доволна съм, много добре върви сериалчето, а Джинги дори с няколко минутно присъствие във всеки епизод ме напушва на смях. Леко разсеян, наивен и широко усмихнат млад библиотекар, колега на главната героиня и неин помощник. Харесва ми, пасват му тези роли, защото винаги ми е оставял впечатление на много мило и приятно момче. Изгледах тези дни и DVD-то му от 2010 г. - I Will... Един ден на Джинги - как приготвя закуска, ходи на училище, играе баскетбол, свири на китара. Много приятно ми бе да го гледам в продължение на 77 мин. Ведър, усмихнат и отново забавен. Сетих се сега и за онази негова реплика от Seigi no Mikata (мисля 4-5 серия някъде) в басейна, когато момичетата го упрекнаха, а той отвърна "Boku wa homo janai!". Там е такъв мъник, спомням си, че постоянно все изникваше от нищото. Рожденият му ден наближава. Ще се отчетем и тогава подобаващо в темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 18 Май, 2012 Share Отговорено 18 Май, 2012 Otanjoubi Omedetou! Всичко най-добро му пожелавам, а довечера ще го гледам и в новия епизод на Mou Ichido Kimi ni, Propose. Към 5-ет от новите японски заглавия този сезон проявих интерес, с някои вече се сбогувахме, но това сериалче ми приковава вниманието. Джинги за съжаление е с малко участие, но пък само какво. Винаги ме разсмива, появи ли се в кадър. Дано тази година видя и много повече от него, защото доказа с главната си роля в Kingyo Club, че е готов за сериозни роли и превъплащения на екран. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 18 Май, 2012 Share Отговорено 18 Май, 2012 Otanjoubi Omedetou! Наскоро много се зарадвах от една непотвърдена информация, според която Ирие, заедно с още няколко млади артисти щяха да поемат ролите на тенистистите от Риккай в мюзикъла Принцът на тениса. За жалост, това се оказа фалшива новина и новият каст е съвсем друг, но Джинги може да се пробва спокойно в театъра. Със сигурност ще има какво да покаже и на сцената! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 18 Май, 2012 Автор Share Отговорено 18 Май, 2012 Otanjoubi Omedetou! Винаги ми е било приятно, когато го засичам в различни продукции.(изключвам появата му в Risou no Musuko) Поради тази причина и аз, също като вас, се надявам през тази година да видя още нови неща от него . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 11 Август, 2012 Автор Share Отговорено 11 Август, 2012 Тези дни попаднах на нови снимки, но съвсем забравих да ги споделя. Те са от фотосесия за предстоящото шоу Men On Style, в което ще участват актьори от компания Ken-On, или ако трябва да кажа конкретните имена, това са: Jingi Irie, Sota Fukushi, Ryo Ryusei, Tomohiro Ichikawa, Ryosuke Yamamoto и Tasuku Nagase. Официален сайт: Тук Съобщението: На снимките Джинги изглежда още по-пораснал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 1 Септември, 2012 Share Отговорено 1 Септември, 2012 Нагасе-сан не го познавам все още добре като актьор, но останалите.. охо-охо-охо. Рьоске Ямамото къде зачервил бузите. Гледам го сега в епизодите на Ghost Mama Sousasen (2012) като приятел на героя на Юма Санада. Шемети са двамата, наистина съм много доволна от този японски сериал, както писах наскоро и в темата на Кенто Каку. Сота пък вчера и днес публикува много хубави снимки в блога си. Голям отбор са тези момчета от агенция Ken On. Ооо, и как се радвам да видя отново Рьо Рюсей! За нов филм с Джинги научих вчера от официалната му страница. Let's Dig a Dinosaur (има и японско заглавие, но не успях да го разбера, единствено думата - 恐竜 (Kyoryu), която означава "динозавър") ще излезе през 2013 г. Съвсем нов е проекта, за това и няма точна дата. Героят на Джинги е 23 годишен млад мъж на име Мацумото Йошиаки, който работи в музей за динозаври. Само да не си получим японската версия на Jurassic Park или Night at the Museum. Да не го гонят и Джинги динозаври из музея (хаха). Заглавието е отбелязано в сайта му при филмите, значи е филм. Ето и сайта на продукцията, който е пуснат в профила на Джинги. Ще го видим Ирие-сан и на 6 октомври по TBS в тв филм (спешъл) - High School Kagekidan ☆ Otokogumi, в който ще се изявява преоблечен като жена. Какво ли ни очаква и там?... За други участия на Джингс в някоя от предстоящите през есента дорами - информация няма. Предполагам, че е зает със снимките на спешъла и "динозавърския" филм. Тази снимка е от сайта му. Наскоро го обновиха и сложиха именно нея като първа. Много ми харесва тук Джингс, за това и сега я публикувам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 15 Септември, 2012 Share Отговорено 15 Септември, 2012 Хохо, каква приятна изненада имах току-що. Джингс ще участва в предстоящата през октомври дорама Kekkon Shinai. Това е едно от заглавията, които съм набелязала за следене тази есен предвид историята и участието на Хироши Тамаки в главна мъжка роля. Джингс ще е в ролята на Ацуши Морита, но все още няма повече подробности около героя му. Тези дни обновиха и страницата на дорамата в сайта на Fuji TV и разбрах, че ще стартира на 11 октомври от 22:00 ч. Сега когато видях и новината лично от Джингс... Нямам търпение да го видя. Знаех си аз, че отново ще се появи на малък екран. Няма да ми липсва дълго време и ето изненада. Сота Фукуши е виновен (хаха) сега, за да разбера за тази чудесна новина. Днес е пуснал страхотна негова снимка с Рьо Рюсей и това ме подсети да обърна внимание и на Ирие-сан, от няколко дни не бях чела нищо за него. Неведоми са японските пътища, особено тези, които водят към агенция Ken-On. Официалната страница на Kekkon Shinai (2012) Преди два дни го написах в темата на Ацуши Арай, но да отбележа тук Джингс и участието му в тв филм (спешъл) - High School Kagekidan ☆ Otokogumi (2012), който ще се излъчи на 6 октомври по TBS. Снимки и на Джингс от представянето на филма в четвъртък. Тoй, Шунске Дайто и Рюя Уакаба ще са главни герои. С Шунске Дайто С Рюя Уакаба и отново Шунске Дайто (Ацуши Арай къде се подсмихва зад гърба на Джингс) П.П. Dark_Angel, браво! Сложила си в първи пост снимката, която пуснах от сайта му. Редактирай му и сантиметрите. Вече е 182 см. Расте и той. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 24 Септември, 2012 Share Отговорено 24 Септември, 2012 Днес излезе и още един сайт отново свързан с Джингс и Men on Style. От агенция Ken-On явно са решили да ги популяризират шестимата заедно. Jingi Irie - The Body Improvement Джингс и Сота Фукуши. Профила на Сота и останалите могат да се видят от линка с Джингс, който пуснах. И Джингс в кадър с Михо Канно в предстоящата през октомври дорама Kekkon Shinai. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 13 Октомври, 2012 Share Отговорено 13 Октомври, 2012 Kekkon Shinai започна добре, дори надмина очакванията ми. Джингс е в ролята на колега на Михо Кано. Страхотен е. Изтупали са го в много хубави костюми, прическа. Браво. Кen-On отново са на ниво. Сега очаквам и включването на Масахиро Хигашиде, той също ще участва в дорамата, но в първи епизод не го показаха. Хироши Тамаки притежава цветарски магазин и гледайки всички тези кадри от него.. прималява ми. Пoзитивен, забавен, наистина започна добре и този нов японски сериал. Изгледах преди броени дни и High School Kagekidan - Otokogumi (2012). Ромео-Джинги се справи и с това предизвикателство. Една от сцените ме напуши на голям смях - героите на Джингс и Шунске Дайто репетираха сценa от "Ромео и Жулиета", a в нея трябваше да се прегърнат. Притесниха се, но го направиха. Каква нахилена физиономия имаше и Ацуши Арай, кйето ги гледаше отстрани преоблечен с поличка. Много се забавляваха всички. Сцената на балкончето, когато с Жулиета-Шунске си "чуруликаха" влюбено също е паметна за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 22 Ноември, 2012 Share Отговорено 22 Ноември, 2012 Миналата седмица излезе тийзър на предстоящия динозавърски филм с участието на Джингс - Let's Dig a Dinosaur (2013). И тук няма да минем без тиранозавър Рекс. Рекламата, която Джинги направи за NTT Docomo през 2011 г. Kekkon Shinai е вече история за мен. Прекалено розаво-бозаво стана положението, а героят на Джингс се появява с има-няма две-три минути екранно време във всеки епизод, колкото и Масахиро Хигашиде. След главната му роля в Kingyo Club очаквах, че ще получава вече по-големи изяви в дорамите, ще бъде един от главните герои, но това не се случи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts