Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content Count

  8,711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by ukio

 1. Това лято излиза ДВД на още една дорама с участието на Сатоми Кобаяши - "Диня". Изглежда подобна инди продукция. The Blu-ray BOX of NTV Summer 2003 drama "Suika" will be released on 21 July 2021; starring Kobayashi Satomi, Tomosaka Rie, Ichikawa Mikako, Takahashi Katsumi, Kaneko Takatoshi, Koizumi Kyoko, Motai Masako, Shiraishi Kayoko & Asaoka Ruriko
 2. Това ще да е инди продукция. Поне така се надявам. И с Арата. Трябва да се види!
 3. back number изпълняват песента към сериите.
 4. Винаги съм смятала, че сценичните артисти, особено тези от традиционния японски театър, стават и много добри филмови такива. Сега също има подобни примери - Ебизо Ичикава, Айноске Катаока, Мансай Номура и др.
 5. Не мисля, че имат връзка. Този филм е правен по манга
 6. Шиноби но моно беше прожектиран преди няколко години по време на една панорама на японското кино в НАТФИЗ. Тогава много се впечатлих от лентата и й направих тема. Според мен е била много добра за времето, в което е правена, а щом продължава да вълнува, значи притежава нещо далеч по-дълбоко и стойностно.
 7. Гледала съм Кагемуша и Ран. Трябва да видя Харакири. Преди 10 години имаше римейк, който също беше много силен.
 8. Yokoso! Гледаме и стари филми, стига да има откъде. Трудно се намират. С японското е така. Има много имена, които липсват в разделите за артисти. Всеки, който желае, може да се включи в попълването. Мифуне заслужава. Наскоро видях издадена книга за големите световни актьори, където той присъстваше осезаемо.
 9. Ano toki kusu wo shite е името на новата дорама с участието на Тори, Арата и Кумико Ако. Малко нестандартна фотосесия правиха преди началото и не знам, какво точно можем да очакваме, но да видим. Еп.1 е събнат.
 10. Жанровете са събрани в човешка история. И е кратко.
 11. Шоши, нямаш ли информация, къде може да се намерят последните минути от финалния епизод? Ти онлайн ли го гледа? Може би трябва да видим в Авистаз?!
 12. Юина задължително я виж в Toki wo kakeru shojo.
 13. Много снимки качват от заснеманета и на тази дорама. Ще я видя, след като преведат повече серии.
 14. Дали не го повтаряха тези дни? Видях отново реклама.
 15. И за мен дойде прекалено пикантно (много тъпи "филми" заснеха - поне всичко правеха с желание и ентусиазъм), но за такива артисти човек понякога се жертва.
 16. И аз бих гледала нещо приказно, но японците не се обръщат към такива сюжети напоследък.
 17. Ето хубавата песен на DISH. Ендингът е решен в креативен стил, показващ живо изпълнение на групата срещу което противопоставят различни състояния на главната героиня.
 18. Те и на английски са превели само 3 епизода. И аз ще почакам, но ще ги видя тези двамата. Освен това, чета за фантастична нишка. Нашата Сатоми може истинска русалка да излезе. Не че очаквам големи фантасмагории от японците. По-скоро се надявам на магически реализъм.
 19. С Мукоку наистина си влязла в дълбокото. Надявам се последния жанр да не надделее тук! Да остане повече романс или комедия.
 20. Аз исках повече време за Рьо. Липсват ми артисти, които познаваме, но не можем да гледаме често на екран.
 21. Много късно го излъчиха. Забравих историята от сериите.
 22. Някои успяха да оцелеят и благополучно да влязат новата Хейсей ера. 80-те години приключиха. Според мен, успехът на Тору се криеше в умението да върви в крак с времето, модата и променящите се условия.
×
×
 • Create New...