Jump to content

Kingyo Club (2011)

Recommended Posts

spacer.png

Kingyo Club (2011)
Страна: Япония
Също така известен като: 金魚倶楽部
Година на излъчване: 2011- Юли - 23 до 2011- Октомври - 01
Време на излъчване: Събота 23:30
Формат: Renzoku
Жанр: Драма
Канал: NHK
Епизоди: 10
Режисьор: NHK
Субтитри: Английски

Участват:
Irie Jingi as Hiiragi Haru
Kariya Yuiko as Harukawa Koto
Mizuno Erina as Kida Kayoko
Yoshizawa Ryo as Yanagihashi Sho
Kurihara Goro as Motoi Takaya
High School
Nakayama Erina as Ueno Saori
Sashide Mizuki as Sogabe Nana
Sano Arisa as Shishido Kimika
Ozaki Chiaki as Kirigaya Akane
Yazaki Hiroshi as Mamiya Jun'ya
Sakata Shiori as Aya
Maro Akaji as Mizuki Yozo
Others
Yui Ryoko as Hiiragi Tomoe
Kitajima Mai as Harukawa Reiko

Резюме: Irie Jingi играе Hiiragi Haru, трета година ученик в гимназията, без реален интерес към жените или висшето образование, решен да изживее живота си лениво. Тогава той среща Harukawa Koto, първа година ученичка. Виждайки тормоза от страна на нейните съученици той и подава ръка, създавайки " клуб златна рибка " само за себе си. Докато любовта започва да цъфти между тях, тормоза срещу Koto продължава да ескалира....

:essub:

Изтегли с български субтитри: :subs: тук  и тук 

Онлайн с български субтитри: :subs: тук и тук и тук и тук

С руски субтитри

Резюмето ми напомня за All About Lily Chou Chou, някой ако го е гледал да каже дали е така. Заради това още се двоумя дали да го гледам... dry.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го гледам все още..тъй като не са излязли субсите за последните 3 епизода.....и май скоро няма да излязат <_< ....

Тази драма е толкова,ама толкава пренебрегната.... има нисък рейтинг...кратки епизоди и късен час на излъчване...каста явно не е много известен...,но на мен ми хареса!!! Типична ученическа драма в която се показва тормоза в японските училища- жестоката реалност! Тъй като е кратичка се гледа бързо....

Ще е хубаво преводачката да седне и да преведе последните епизоди <_< ...ако не един ден ще седна и ще го изгледам на японски..де чатна де не...

Препоръчвам го...може да не се хареса на определени хора,но ще се намери и на такива,на които ще достигне критериите им :)

ето и клипа,който ме накара да я гледам ^^

http://www.youtube.com/watch?v=dkrNg97WXZM&feature=channel_video_title

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай го! Аз наскоро го завърших и останах приятно изненадана. Епизодите са по 20 мин. В началото си мислех, че ще е подобен на Live, но към средата решиха да включат романтичен елемент, с който за щастие не прекалиха.

231fc5aa162b8d20.png

Отлично представяне от страна на актьорите. Мога да похваля Ирие, но големите суперлативи ще отнесе Рьо Йошизава. Няма толкова усмихнато и позитивно дете. И как иначе. Нали е възпитаник на Amuse!

12562f0d7b5e5ef9.JPG

Впечатление ми направи още едно хлапе, което има излъчването на Юма Накаяма - Горо Курихара. Той дебютира това лято в новата версия на Хана кими. Виждам, че перфектно му пасват мрачните и неуравновесени роли.

1922202dfb9c4adb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джинги е пораснал :D

Не бях гледала последните му продукции, ако не броим Мошидора, но тук определено се справя впечатляващо добре. Не очаквах толкова бързо да спре да е "онова сладко дете", но ролята тук си му приляга идеално.

Драмата изненада и мен, очаквах след втори епизод да не я погледна повече, но се оказа много приятна и лека, не е сладникава и няма излишни драмосвания.

Понеже ukio вече е похвалила Рьо, няма да я повтарям, ще ви похваля третото дете, което пръскаше чар от екрана - Горо Курихара. За своите 15 години се справи изключително добре с ролята на Мотои, първоначалното му слънчево излъчване и промяната, която настана с героя му бяха зашеметяващи, наистина не очаквах от него да се справи толкова добре.

За сваляне RAW:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го есента.

Дoрамата не бе никак лека за мен. Поучителна - да, реалистична - да, но не и лека. Не мога да съм безучастна, когато виждам тормоз в училище, особено от момичета. Японците за радост не изпадат в големи драми и са изключително прецизни.

Джинги направи отлична първа главна мъжка роля. Доволна съм и от Юико Кария. На героя на Горо Курихара ми идваше през цялото време да му хвърля един хубав бой, но и признавам много убедителен в играта си, дори и само на 15-ет години.

Сериал за приятелството, за толкова важната подкрепа (особено в тези години в училище). История с така характерните за японците поуки.

За симпатичното същество (тук в ролята на футболист) от агенция Amuse съм се изказала достатъчно в темата му. Снощи го гледах в 29-ти епизод на Kamen Rider Fourze.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна я бях отписала ..поради недостига на субси ,а за моя голяма радост не само,че излезнаха,а то и на български :i love this:

...за което сърдечно благодаря :thanks: !!

Та добре завърши...след целия този тормоз,юмруци и сълзи..заслужаваше да се видят и малко усмивки^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От някъде другаде мога ли да си я сваля , че от сайта който се дали ми показва ,че файла е изтрит :unsure:

Първи епизод :click:

Втори епизод :click:

Останалите линкове работят мисля :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал,само на комедии го карах,но тази драма е много хубава и мила,харесвам такива филми и сериали в който се разказва за приятелство и любов.Хареса ми и актьорската игра на всички.Irie Jingi ми направи голямо впечатление,гледала съм го само в HAMMER SESSION!,Gokusen 3 SP,Ghost Friends,и въпреки че не беше главна роля го забелязах,много добър актьор е!Невероятен сериал. :yes::asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала засегна един от най-важните проблеми на обществото - тормоза в училище, причните, които го пораждат и последиците, до които може да доведе. Тази реалност е позната в целият свят, но като че ли японските деца са най-жестоки и брутални.

Никога не ми е било съвсем ясно какво може да накара някой да причинява страдание на друго човешко същество, да му отнема свободата и спокойствието. Домът и училището би трябвало да са места, в които всеки да се чувства сигурен, а не да дебне зад всеки ъгъл и от страх сърцето му да се свива. Трябва да се вземе някакво решение по въпроса за обезпечаване на безопасността в училище. Мерките трябва да са насочени не само към външни лица, но и към учениците. Много рядко в японски филм ми прави впечатление намесата на учителите. Тези хора не следят ли реда, нормални ли са. В този сериал засякох учител най-малко три пъти. Тормоза се извършваше на достъпни места и из цялото учлилище. Никаква реакция от тяхна страна. Явно и в действителност положението е такова. Та сериала ми напомни всичко, което мразя у японците.

Жестоко, несправедливо и долно е такова поведение. Трите момичета избиваха комплекси и се правиха на велики за сметка на по-слабите. Толкова ненавиждат такива изблици. Откъде деца намират толкова омраза и ненавист в себе си? Толкова ли са неудовлетворени и неосъзнати, че да изпитват удоволствие да издевателстват над други?

Целият сериал ми хареса. Имаше добра идея, но едва ли вече на някой обръща внимание на проблема. Отношенията между Хару Хару (така си ги кръстих) бяха много красиви, нежни, човечни. Двамата се откриха в болката, мъката и страха си. Дадоха си нещо и взаимно се спасиха. Приятелката на Хару беше ужасна и вследствие на големия брой изгледани сериали, имах усещане, че в нея има нещо тъмно. Същото се отнасяше и за малкия от Хана Кими, който ще се превърне в прекрасен млад мъж. Лудият им приятел с опашката беше много симпатичен и весел. Всички актьори се представиха страхотно, въпреки че на повечето от тях това са първи роли, пресъздадоха чувства и емоции, по нищо неостъпващи на по-наложилите им се колеги.

Силно го препоръчвам. Разкрива важни въпроси за семейството, училището, отношенията. Така поставени, си личи неразривната връзка между тях, която е едно от условията за развитието на пълноценна личност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на един дъх... Красиво сериалче. Много емоции идват от него. И много неща може , човек да види в него . Да види света по - друг начин. Да не се повтарям с горните мнения . но самите актьори предадоха много чувства , емоции изражения и серияла оживя...АКо играта им е така успешна и занапред , ще станат много добри в работата си..

Който не го е гледал е изтървал много. Не мислете ми пускайте да се тегли и не го пропускайте в листа си за драми...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Връщате ми спомени за това заглавие е сещам, колко прекрасен е бил Рьо в образа си.

За жалост, главният актьор Ирие Джинги, не успя да се наложи осезаемо на екрана. Има епизодични роли, но в момента е карантиниран, понеже се е разболял от вируса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове