Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8881
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Magis Tv

• Последни мнения

• Сърдечно благодаря за насоката към този (конкретен) подкаст.   Цубетан е много ерудиран и завладяващ като събеседник. За водещите на подкаста съм с раздвоено мнение. От една страна всеки труд и човек заслужават уважение, но мисля, че когато правиш такива "контенти" , както се казва вече, е препоръчително да се подготвиш добре, а не само да импровизираш от обща култура.  Някои въпроси и коментари към казаното от Цубетан ми се сториха не на място или не добре подготвени. За да не съм голословна, питането как се е справил в самото  начало (бил е на около 12 г.) с ученето на японски, когато е пристигнал там. Мисля, че е добре известно, че децата учат по-лесно и по-бързо езици от възрастните.  Справка - Германия, където от години пристигат деца на всякакви възрасти и от всякакви култури. Тук водещите изпуснаха момента да дадат ( в тази посока) малко повече дълбочина на подкаста. Имаше и доста други подобни случаи. Съжалявам, но мога да се удържа. На 35 минута единият водещ говори за "целия азиатски полуостров" и понеже моето образование не базира върху подкасти, ми се включи алармата. Пуснах търсене за Азиатски полуостров и ми даде товa     Няма нищо като азиатски полуостров, където да фигурира Япония
    • Подходих към сериала без абсолютно никакви очаквания по отношение на сюжет, представяне и любовна интрига, и поради тази причина нямам и разочарования. Чисто фенски почнах да го гледам заради У До Хуан, няма какво да си кривя душата. Някой го беше нарекъл в началото "междуметие" и вярно, че в първите епизоди се появяваше твърде за кратко. Но шоуто започна от 7-и епизод, при срещата на двата му образа, с което ми напълни душата на макс! Дори и само заради сцените между неговите герои си струва цялото гледане     Мин Хо не ме накара нито за миг да го харесам и с една идея повече, отколкото до момента, а Ким Го Ън, колкото и да я харесвам, нещо не можа да ме убеди с игра. Второстепенните ми харесаха повече, добри образи за мен бяха злодеят естествено, Шин Дже, премиерката, баба и принцът. И Май Хироу, как го забравих! Прекрасна Розичка беше     Имах чуденки как ще развият пътуването между вселените, както и това във времето – на някои от тях дадоха прилични отговори, на други не съвсем, но като цяло съм доволна от това,   На моменти правех асоциации с любимия ми "Гоблин", може би заради Ким Го Ън, може би заради някои спомени, които музиката ми навяваше, но този си е на светлинни години назад. Лично мнение.
  • Културни прояви

• Създай нов...