Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8742
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    ishtar

• Последни мнения

• Джунхи пусна още тийзър снимки към новият му албум.       Но, от вчера още една изненада.  Канг Ючан и той ще издаде скоро първият си мини албум "Rebel".   
    • @k-drama-monk, не съм съгласна, че Хан Джи Мин е "грозна", а и като цяло не подкрепям лепенето на такива определения. И за друга актриса съм ти писала, че красотата е субективна.    Също стайлинга на героинята й в сериала далеч не беше безличен. Марките няма да изброявам, но всеки костюм се отличаваше с материя, дизайн, детайл и структура. Костюмите изобщо не бяха скучни, а съчетаваха класически и съвременни детайли. Някои от чантите, които толкова размяташе бяха на Ланвин, Фенди, Том Форд и пр. Във всеки епизод беше като ходеща реклама. Предвид естеството на работа мисля, че подборът на облекло беше издържан и с него съвсем "не се сливаше с мебелировката", а напротив - правеше изявление за себе си. 
    • Главната участва в покривния принц, заради, което е любимка на всичките баби. Определено не може да бъде наречена красавица, доста си е грозна, но си има някакво, нейно излъчване. Пък и е от малкото цицорести корейки, което в мъжките очи изобщо не е за подценяване.   Аз дори не я познах в този сериал, наскоро трябваше да изгледам друг с нея, че от Агент 007 да разбера, че е тя.   Понеже са и придали строг стил (жена от бизнес-средите), то изглежда леко неугледно и безлично. Слива се с мебилировката.   Но на мен това изобщо не ми пречеше, защото харесвам подобни сериали.
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...