Съфорумци, моля подкрепете с последване, лайкове, коментари новата ми инициатива тук
https://www.facebook.com/share/14YcJYx7Vbe/
ако Ви допада разбира се! Благодаря сърдечно на всеки отзовал се и разпространил!
Иска ми се да кажа нещо. Когато започна да излиза информацията, че момчетата, тоест цялата група ще издаде нова песен за годишнината им, много фенове се надяваха, че това включва и Ilhoon. Честно казано, отдавна не ми беше излизало нищо за него, а и не съм се сещала да проверя какво се случва с него. Но дали защото беше доста споменавам сега и започнаха да ми излизат в Х някакви видеа с него. И в повечето се споменава, че той продължава да е в добри отношения с останалите момчета. Примерно, ходил е на рождения ден на Peniel или ги споменава съвсем нормално в свои лайв включвания, харесва техни постове и такива ми ти работи. На феновете малко им трябва, нали знаете? Мен лично, също ме радва това. Харесвам Ilhoon и ми беше гадно, че трябваше да напусне групата. Но, такъв е живота. Сега в момента най-вече се коментира, че вчера той е имал лайв излъчване, отделно и Eunkwang е имал, и двамата са изпълнили една и съща песен, дебютната песен на BTOB като поздрав за феновете за годишнината. цък А тук пее за първи път след седем години последната песен на ОТ7 BTOB, написана и композирана от него за приятелството между момчетата. цък Другото, което ми направи впечатление в Ilhoon е външният му вид. Свикнала съм да го виждам с руса коса, по-такъв лъчезарен, не че и сега не е такъв, но определено с тая дълга тъмна коса изглежда много различно. Направо е трудно да го разпознаеш. И сега като се поразрових и разбрах, че той се е завърнал и музикално, като видях тийзър фотосите му, определено е много различен. Но ме радва, че е активен, че твори нова музика и най-вече, че ОТ7 си подържат връзка. Все пак, 23 дни след напускснето на Ilhoon, Changsub направи ето това.
Иначе, песента на BTOB ми хареса. Попадна ми какво се пее в нея, общо взето много добър текст и песен насочена към феновете. "Нека мечтаем заедно още веднъж, като онзи ден под златното слънце, ръка за ръка, точно както бяхме, нека се обичаме отново, чисто нови и ярко горящи" - We Together.