-
Кой е онлайн 18 Потребители, 0 Анонимни, 159 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От ukio · Отговорено
Хубав жанр. Да беше повече епизоди! Не го разработват често напоследък. -
От lastella · Отговорено
Мино е свръхчовек, в това вече съм сигурна. Неуморен и в спорта и на сцена. Радвам се от новината за предстоящия японски сингъл. Обожавам всичко от японската му дискография. Откъде намира време за всичко не знам, явно Кибум беше прав той има повече от 24 часа в денонощието си. Скоро ми попадна видео от едно предаване с Кибум отпреди доста години и Мино споделяше, че му е тъжно колко по - рядко се виждат с другите от Шайни и че ще дойде време, когато съвсем няма да могат. За съжаление имам усещането, че сега е почти така. Всеки има своите лични соло кариери и това е нормално, но ми липсват да ги виждам заедно, а какво ли е на тях самите?! Относно Кибум ..... добре е да си вземе почивка, че и той не се е спирал от много време, но поводът не трябваше да е това и то точно по време на първото му световно турне. Тъжно ми е, че това събитие беше помрачено за него. Относно "докторката", не е странно за известните личности да получават лечение в дома си, дори неизвесните го правят, затова и има доктори с домашни посещения. Понякога нямаш време, понякога не можеш да станеш от леглото. Всичко може да е, дори един грип може да те събори на легло. Те все пак не са толкова млади като преди и имат изключително активен живот - от диксопатия до бъбречна криза, всичко може да е. Не казвам, че и другите споменати възможности не са опция, просто може да е всичко. Като си спомня колко време ходи с шина на ръката заради тендовагинит или нещо такова. Надявам се скоро да го видим отново публично, но най - много се надявам да е достатъчно силен психически, за да не се измъчва от станалото. Оню е станал истински "звяр" на сцената. Изскачат ми клипчета навсякъде от турнето, наистина съм много впечатлена. Сякаш виждам някаква друга негова страна или си въобразявам, защото ми е липсвал по време на отсъствието му. Ще очаквам новия албум. Изумително е колко много музика успява да издава. Интервюто на Темин не съм го гледала и аз все още. Чух от кратките видеа, че се опитва още по - усърдно да говори английски, много го е подобрил. Но е нормално, прекарва доста време в САЩ. Разбрах, че готви нови неща, с американски композитори и "featuring" с други (може би световни) артисти. Все още избирал сетлиста за Coachella. Видях и от стори на Каспър, че бяха заедно, така че явно нещо се подготвя. Интервюто е част от концепцията за популяризирането му в САЩ, заедно с концерта в Лас Вегас преди Coachella. Това е нещо, което той си заслужи и очаква дълго време, надявам се да сбъдне мечтата си и много хора там да видят таланта му. Липсват ми заедно, но все пак те си имат соло кариери, при това доста активни, ще чакаме за нов албум, макар и мини.... аз все още тая надежди за годишнината, ноо не много големи.
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон! Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино. Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм. Кога: 8 февруари, неделя Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен ⸻ Програма: 14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай 14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието 15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година 15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония 16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай 16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени) 16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022) ⸻ По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия. ⸻ За филма „Запали звездите“ (2022) Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения. „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки. ⸻ Очакваме Ви да споделим заедно празника! -
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв. -
От helyg · Отговорено
Днес ще имаме среща на клуба. Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.
-