Има БГ превод, но сериала се качва мисля само в Телеграм. Мисля, че @lukreciana ще може да отговори по-добре, ако не се лъжа, тя е преводачката.
И да не е спам, видях, че днес са пуснали всичките серии до края на сериала. Учудих се, 10 серии на един ден. Май било май пиратско. Нямат превод още, тъй че не съм ги изгледала, още съм до 29-та, ама поне видях, че
Изпуснах сцената на RIIZE на Lollapalooza Brazil, но организаторите са качили някои клипчета от участието им и въпреки гадната операторска работа разбираме, че забавлението е било на макс.
"Memories"
Попаднах на пост в Х, който казва "Бразилците са толкова мили, поканили са RIIZE да пеят с тях".
Оказва се чистата истина.
...Stolen my heart, that girl's a killer
Love so good, feels like a thriller
It's begun
This is an emergency (Vroom)
One-one-nine, one-one-nine
Save my life, save my life
She sets me free
This is an emergency love (Love)...
Ще споделя, ако попадна на видео на пълния запис, засега го намирам само в Х - ТУК.
При всички случаи е било забавно участие и момчетата спечелиха доста нови фенове там. Заслужено.
С Какво да започна..... Колкото по на дълбоко плувате толкова повече разбирате смисъла на оцеляването!!Неверотно е !!Бях шокирана когато го слушах за първи път при излизането на албума !!После пак и пак!! Същия ден получих и диска с материалите към него !!Най-ценно за мен бяха Текстовете на песните които има вътре!!Но Най-уникалната песен е 29 !!!Мисля ,че никой, никога до сега ,на толкова висок глас не е изразявал такава почит към народа ,нацията и културата си!!Да , те са продукт ,но продукт с много висока стойност,която идва от самите тях ! Без това което са като личности ,изпълнители,приятели ,семейство и още много други неща , никой не би могъл да създаде такъв продукт !!Очаквам с нетърпение турнето им!!!