Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8999
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Андриана

• Последни мнения

• Те на година пускат 2-3 дето са неклиширани. Всички се въртят иначе в кръг. Тоя, високи рейтинги,  купища коментари навсякъде, припадат по лошковците и хубавците фенките.  Инак, прилично  заснет, двамата главни стоят добре на екрана като двойка,  второстепенните персонажи не са само пълнеж, съчетано от всичко да има, не залитат само в една посока,  но... Пепеляшка-месарка, въртяща яко сатъра (до сега такава не бяхме имали, не викай , че е клише, ама реално не е и Пепеляшка, виж как пак чупи клишето) спасява принца и  би трябвало да го докарат до заветния край, ако не излязат от клишето.  Ха, ха и принцеса на бойното поле пратиха, да им с билки раните връзва, къде ти! И двама братя психопати от върховната власт за разкош има, за да има кого да бори героят. Както вече писах, като попритворя очи, приспивно добре ми идва по липса на друго. Колко до запомнянето, може и да си прав, а може и да го запомня, понеже единият психопат е белокос. Ама за всеки случай, ще сложа в отметките в сайта, едно изгледано, да не тръгна да го гледам пак след време.  
    • Дам, Оню ме изненада, ама така бях още по - щастлива да го гледам. По - важното обаче беше, че той изглеждаше много щастлив. Шайни и членовете вече не са новобранци, та ми стига да ги виждам на сцена доволни от себе си и от контакта с публиката. Като казах публика, Shawols са многоо гръмогласни, винаги пригласят много силно.  Хореографията ми хареса дори повече отколкото мислех, защото в клипа я няма, а в участията в музикални предавания без фиксирана камера аз пак не мога да я проследя добре. Има красиви конфигурации и смисъл  клип на хореографията. Най - любимото ми представяне трябва да е това в зеления костюм с очилата. Амии има много му отива открито чело и очила. Но наистина не разбирам как може всички в Шайни да са вампири, не стареят, все едно са застинали във времето. В тази връзка едно клипче с KikFlip член(извинявам се, но не знам името)20 клик. В Dingo имаше клип с откъси от целия албум, много ми хареса също Album spotlight. И жилетката му много ми хареса в това изпълнение и той самия, усмихнат, спокоен     Мино - продължава да е свръх човек, имам чувството, че всяка седмица е в някакви състезания. Маратонът е просто малка хапка за него вече, дори не ми се струва да се е преуморил особено. Уикенда мисля, че го гледах беше на мач на отбора, чийто треньор е баща му и изпълни "началната топка" или както там се нарича.       Таемин беше в Австралия за MELBOURNE Music Festival. След 2011, когато е  бил с Шайни, не е имал никакви участия там. Публиката беше щастлива, но още не съм гледала фен камерите. Визията му беше също вампирска. Пусна няколко снимки зад кулисите в личния си профил в Инстаграм(което само по себе си е чудо, имайки предвид, колко неактивен беше там в последно време). Тази снимка много ми хареса: И разбира се, отново е загубил нещо - обецата си по време на изпълнение на сцена. Няма да е Темин ако нещо не се изплъзне от "магическите му ръце". Казват, че има нов стилист(дано, че овърсайз модата не ми е любима за толкова грацилен танцьор като Темин), но пък горният аутфит страшно напомня нещо познато от миналото  Темин имаше кратък лайф по инста, който гледах със субтритри. Изглеждаше малко "интровертен" и сякаш му е много ново. А то действително е, много отдавна не е бил на лайв, за Бъбъл не знам, но предполагам, че е свикнал там повече. Ще му се налага по - често да ползва Инста мисля сега, защото се говори, че може би ще използва личния си профил да промотира нещата, които прави. Което за мен има смисъл, той не пуска мн лични неща там така или иначе, а и не знам доколко има смисъл да си прави нов "професионален", видяхме последния колко добре се справи, нито достигна до много хора, нито беше добре поддържан. Та ще очакваме явно новини оттам вече.    За Кибум няма никакви новини....  стига толкова почивка, пролетта идва, сакура-та ще цъфти, време е за още нещо хубаво. На този етап дори снимка на четиримата заедно ще ми е достатъчна. Няма да бъда алчна за албум, концерт и други активности, но поне снимка. И да ги нямаме такива с обувки, пръсти и полусенки 
    • При мен всичко започна с ето този сладурски клип, който идея нямах откъде е:     Когато най-сетне го разкодирах, открих, че има уебтуун-се бях размазала. Изчетох всичко налично за два дена и половина. Пристрастена е мега слабо казано. Обожавам от-до. Радвам се, че коментарите за филма са добри. Добавих го в списъка за гледане. Изпитвам страх да гледам сляпо версия на нещо, което вече ми е сложило летвата високо. В тууна имаше комедия и страхотна синергия между героите, а главният беше смятан за грозен, защото виждаха лицето му размазано. Всъщност беше моето захарче през цялото време. Мега съм се смяла и препоръчвам с две ръце тууна, ако решите. Ето линк към него на английски: Omniscient Reader  Episode 0 - Prologue     Благодаря, че сте споделили впечатления и накланяте везните към едно приятно гледане   
  • Създай нов...