Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8938
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    vivetan

• Последни мнения

• @felicyti Сега вече мога да спя спокойно !   Предния ти коментар малко ме поля със студена вода.Рекох си: -Абе как няма поне малко и да се хареса,щом дори и на мен ми хареса,а си падам повече по съвременни "истории".Радвам се все пак че си събрала кураж да изгледаш и втория сезон.Според мен си е важно да се проследи историята до край  (дори и с превъртане )  Съгласен съм и с доста от нещата които си споменала...Имаше си "малко" лиготиики и разни други  Но най-важното е : Приемам че ти е харесал,въпреки повечето негативни неща които си споменала.   Психоекспертизата се отменя !  Модераторката е чакмак.  
    • MBC потвърди датата на премиерата на "Perfect Crown" - 4 aприл.   Освен това пуснаха и нейни снимки от сериала. Много е готина.    
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...