Да, страшно се радвам за него! И в същото време ми е малко кофти за това колко години на практика бяха пропилени. От световната титла за юноши допреди 1-2 сезона, когато почна да работи с германците... Имаше известни проблясъци, но реално е с качества за много повече!
А Домен не знам как избухна така този сезон Спор няма, че в скоковете е интересно – в последните сезони почти няма един доминиращ състезател, на преден план все излизат различни имена, а тези, които примерно миналата година са били железни, потъват яко надолу...
Ще се върнат, ако не като З и А, с друго име, но няма да останем без тях. Не им е за първи път. В Мастерса редовно няма сийд, особено на по-стари торенти. Аз повече онлайн гледам, но е хубаво да има и други възможности.
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.