Нека се включа и аз в темата. Този е един от трите ми азиатски сериала, които съм си оценил с твърда десятка. Перфектен сценарий, макар основната линия на историята да е леко поизтъркана. Например, бях си я асоциирал тази драма с американския Revenge с Emily VanCamp, The Glory ме вкарва в една виртуална реалност ,където нелогичните елементи или поведение почти липсват. Актьорският екип начело с Song Hye Kyo е брилятен(с едно малко недоразумение в него). Много красива главна героиня в стил icewoman,брилянтна е за ролята. Но истински ме грабна шпионката Kang Hyun Nam...ако аз трябва да я оценявам ,веднага и връчвам корейски оскар за актьрско майсторство. Недоразумение в тази драма е Lee Do Hyun. Не го приемам насериозно за тази роля. Държеше се като идиот през по-голямата част...и с тоя сплескан бритон и тъпашки мимики... лей-лей... ! Странен начин за ухажване (освен ако режисьорът не е търсил точно този ефект). За режисурата няма какво много да се каже. Сцените са обрани без никакви излишни локуми. Бих я определил с една думичка - pro,.
Забелязвам, че романтични буламачи/недоразумения от типа на Secret Garden и My Demon получават значително по голямо внимание от съфорумниците, спрямо някои други, наистина стойностни продукции, като тази например! Лично мнение разбира се
Рен се справя повече от добре , но това е годината на Домен ( най-накрая ). Беше дете психопат , сега си е просто психопат .
Влади е прикрепен към отбор и това си личи , чак почнах да се надявам за медал на Олимпиадата - звучи като чудо , но за мен е напълно възможно
The Heart of Yiwha: Of Love & Vengeance (ยิหวาดาตัง)
Страна: Тайланд
Също така известен като: Yiwa Datang
Година на излъчване: 2026 – Януари - 12 до 2026 - Март –30
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 20:30
Жанр: Екшън, Исторически, Романтичен, Фентъзи
Канал: Channel 3
Епизоди: 23
Режисьор: Dulyasit Niyomgul, Kui Taweewat Wantha
Субтитри: Английски
Участват:
Pon Nawasch Phupantachsee като Yiam
Amanda Chalisa Obdam като Yiwha
Champ Chanatip Phothongka като Laso
Poh Natthawut Skidjai като Suea Wat
Chai Chartayodom Hiranyasthiti като Khun Yod Phakdi
First Ekkaphong Jongkesakorn като Chaem
Резюме: След като бандити убиват семейството му, младият войн Yiam търси отмъщение чрез черна магия, но очарователната дъщеря на неговият враг Yiwha усложнява мисията…
Свали с английски субтитри
Онлайн с английски субтитри
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.