Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8935
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Cherryblossomkorea

• Последни мнения

• Отдавна не е писано тук. Влизам с най-актуалното и това, което най ме вълнува в момента. Minhyun излезе от казармата през декември и вече имаме официално потвърждение на това, което преди само се намекваше и беше слух, а именно, че ще има сезон 2 на "Study Group".  Йес. Много се радвам. Фен съм на сериала, затова цък. Да видим какви ще ги сътвори очилатко и компания този път. 
    • Има и филм с нейно участие - Omniscient reader, ролята и второстепенна, но излъчването си и е както винаги ТОП. Филмът е приключенско фентъзи, феновете на тези жанрове ще го харесат.
    • И друг път съм го казвала, аз не съм много по женските групи. Та, преди време все се чудех каква е тая мания по Black Pink, примерно братовчед ми и негов приятел по пътя вървяха, пееха песните им, танцуваха, луда работа. Но все пак, тъй като пишех по това време в темата на момичетата, зная кои са, следях какво се случва с тях и тогава всъщност любимка ми беше точно Джису. Някак си я виждах като най-скромна, като член от групата на който най-малко се обръща внимание от страна на феновете, някак си като незвезда, за разлика от другите. Само че, колко да е скромна и колко да е незвезда, след като тя също е от Black Pink? Имаше един период в който спрях да пиша тук, спрях да следя с кой какво се случва, просто каквото ми излезе и повече ме интересуваха мненията на феновете или някакви по лични истории, отколкото, кой ще има завръщане или нещо такова. По това време всъщност момичетата имаха и повече соло изяви. И в този момент опознах по-добре всяка от тях. Дали сега съм фен на Black Pink, честно казано, не знам. Дали Джису ми е любимка все още, не мисля. Мисля, че вече виждам четирите на едно равнище. Всяка свети със своя блясък. И четирите са готини. Колкото до Джису, нали споменах, че преди мислех, че е членът от групата, който е най-малко звезда от всичките. Е да ама, не е така. С течение на времето разбрах, че съм грешала, хората я приемат по същия начин, както и останалите, тя е супер известна. И я обичат по същия начин. И нейните песни стават хитове, получава награди и т.н. Защо съм го виждала другояче, не знам. Както и да е, тъй като това е темата й в актьорския раздел, ами не съм я гледала никъде. Но чакам новата и драма, още като излезе информацията, че ще си партнира с  Seo In Guk и изказах положително мнение в темата на Black Pink. Иначе, някой ден мисля да погледна "Snowdrop", засега само краят му ме спира. А "Newtopia" не е моя жанр. И редно е да спомена, че тя получи доста хейт за начина по който изигра ролята си в този сериал. Нищо де, аз чакам новият й. И да знаете, поне за едно спор няма, много е красива. 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...