Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8927
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Lisa33

• Последни мнения

• Реших малко да направя обновяване и на тази тема, тъй като със сигурност има доста пропуски. Ще започна с In Seong, тъй като той съвсем наскоро направи своя соло дебют. Но първо да спомена, на 21 март 2022 г. той влезе в армията като част от военния оркестър и се уволни на 20 септември 2023 г.     На 27 ноември 2023 г. излезе OST "Say I Love You", който In Seong изпълнява за драмата The Matchmakers. В който пък, главна роля играе Rowoon.   На 6 май 2024 г. излезе OST Part. 1 "Only You", който In Seong изпълнява за уеб драмата "The Chairman is Level 9".   In Seong изпълнява и OST "Stay Steady" към драмата Idol I. Песента излезе на 23 декември 2025 г. Цък в музикалните платформи.     На 14 януари той издаде дебютният самостоятелен миниалбум "Crossfade:" със заглавна песен "Mute is Of". В същия ден изпълнителят изнесе и мини концерт на живо в Ilchi Art Hall в Сеул. Първият солов мини албум на Inseong „Crossfade:“ се фокусира върху момента, в който две аз съществуват едновременно и се пресичат в един човек. Албумът улавя постепенно припокриващата се граница между „истинското аз“ в самота и „маскираното аз“, оформено от възприятията на другите. Вместо да представя Inseong от SF9, албумът се потапя във вътрешния свят на самия Kim Inseong. Всички тийзър снимки: цък     Списъка с песни: "Mute is Off" - 3:34 "Feast of the Night (만찬가)" - 3:05 "Trying To Love (사랑하려는 중)" - 2:40 "Stained Memory (네가 물든 기억)" - 2:52 "Still You, Now Me (넌 그때 거기, 난 지금 여기)" - 3:03    
    • Да не е този Моя единствена любовна песен? Всъщност не е, ако е 1 епизод само, ще е част от KBS Drama Special или поне  така каза ChatGPT. KBS Drama SpecialKBS Drama Special
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...