Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8922
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    maria1945

• Последни мнения

• Понеже виждам  на кои групи си фен и как яростно ги защитаваш понеже нямат и един хит   няма да се занимавам повече с теб .
    • На мен ми допадна "Knife", макар, че май любима от албума ще ми е "No Way Back".    Иначе, вече е излязло изпълнението на "Knife" в поредицата BE ORIGINAL.  
    • на фестивала  2025 MBC Music Festival, който се излъчи на 31.12 момичетата от Hearts2Hearts ни зарадваха с няколко готини изпълнения. Иан и кратък кавър на парчето на Карина (aespa) "Up". Впечатли не само с танца, но най-вече с харизмата. Браво, Иан!    В канала на Hearts2Hearts качиха и денс видео от репетиционната.     Джиу, Ей-на и Джуун пък изпълниха парчето на И Хьори "Anymotion". Много им лепна, особено на Ей-на (девойката с шапката, ако не им знаете още имената).    Публикуваха чиста версия и на техния танц.     Като група общо се представиха с банд-версия на "Intro + Style". Въпреки че пееха на живо, бяха доста разчупени и усмихнати, за съжаление звука почти успява да развали цялото удоволствие от представлението.  клик на снимката     Момичетата с първи фенкон тур, наречен "2026 Hearts2Hearts Premiere Showcase “HEARTS 2 HOUSE". Премиерата е на 21-22.02 в Олимпик Хол в Сеул.  По примера на aespa ще имат шоукейс в САЩ, като датите са 19.03 за Ню  Йорк и 22.03 за ЛА, като според мен след това ще обявят дати за Азия, но ще видим.  Тези дни потвърдиха също и завръщането им в края на февруаруи с дигитален сингъл. Въобще, очертава се интензивна година, като за едни успешни новобранци, каквито са H2H.      Еее, имаме си вече и лайтстик. Много е сладурски.
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...