Аз вече ги изгледах пак, малките вещици няма как да ги пропусна
Мун Сан Мин ми е любимец още от Под чадъра на кралицата и го следя какви ги върши, а и след чадъра всичко с него е преведено на български.
Добро е сериалчето. Интересен прочит на историята за Хон Гил Дон, корейсктият Робин Худ в женски вариант.
Довечера ще видим какво са измъдрили сценаристите с тази размяната на телата.
Филмът е...различен. Може да се раздели на две части и бридж между тях. Първите девет епизода са наративни- хронологично се разказва историята, зрителят се запознава с героите, харесва (или не) ги и т.н. Последните два са от съвсем друга вселена- там реалността не е предадена наративно, а експлозивно-кризисно (зрителят разбира, че времето не е на негова страна, особено ако съчуства на някой от героите), и затова са и само два. Бриджът заслужава повече внимание като значимост- в началото безсмислиците дразнят толкова много, че човек неизбежно остава с впечатлението, че съвсем друг екип (сценаристи и режисьори) са създали това "недоразумение". После си казва- "Няма да търся логика (все пак първите девет за добри, за сега), да видим какво ще излезе". В един момент нелогичността се превръща в абсурност, в пародия, в карикатура, във фарс...
Според съпругата ми, ако "моята любимка" (така тя нарича Son Ye Jin) играела ролята на младата Хье Джа, сериалът ще е още по-тежък и даже негледаем. Не знам дали е така; от двете актриси, изиграли главния персонаж, Kim Hye Ja "ми легна" много повече. Вероятно защото ролята ѝ беше много по-драматична, и целия лицеизраз трябваше (и беше) да е по-изразителен и автентичен (харесвам Han Ji Min, добра е, но тук героиянта ѝ беше по-скоро съпортна на възрастната ѝ версия).
Прекресен филм, с много тъга в него, но и с красота и надежда. Чудесен!
Като нова група, поне тогава, обърнали са им внимание. Момчетата с дебютната "Bang!" в поредицата BE ORIGINAL.
И в канала NPOP (20 декември 2023 г.)
@Style и WHIB, които направиха силен старт с дебютния си албум с двойно заглавие, се срещнаха.
Следвайки името на отбора си, те искат да покажат разнообразния си чар, като многото цветове между бялото и черното, и излъчваха едновременно интензивност и свежест чрез заглавните песни „BANG!“ и „DIZZY“.
WHIB, които се събраха въз основа на химията помежду си, изразиха очакване за бъдещите си дейности, казвайки: „Искаме и осмината да бъдем запомнени като уникални и привлекателни.
Когато ги попитаха за дебютния им албум „Cut-Out“, WHIB каза: „Това означава да късаш и залепваш хартия с различни цветове, за да създадеш едно произведение на изкуството. „Това е албумът, който най-добре обяснява идентичността на WHIB“.
Относно чара, който само WHIB може да покаже, те казаха: „Тъй като имаме много членове, които отговарят за танците, ще можем да покажем добро изпълнение по отношение на изпълнението“ и добави: „Всички членове имат наистина уникални гласове, така че дори и тези, които не са фенове, ще могат да разпознаят кои са.“ „Чувства се сякаш „гласът ни е нашият пръстов отпечатък“.
Накрая, когато ги попитаха какви артисти иска да станат, WHIB отговори: „Искаме да работим върху албум, който сами сме композирали“ и „Мисля, че би било смислено за всеки да участва в писането на текстове“. Добавиха още: „Крайната цел е да бъдем идол, който е добър в сценичните изяви.“
Повече снимки и интервюта на WHIB можете да намерите в декемврийския брой 2023 на @Style. Изт.
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?
Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.
TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.