Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8920
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Maraya

• Последни мнения

• Двете песни на WHIB получиха и пърформанс видеа. Между другото, и двете песни не са лоши, сега ги изслушах. Естествено, момчетата започнаха да се промотират и в музикалните предавания. На 9 ноември бе първата им поява и както се казва "HOT DEBUT" с „Bang!“ в M Countdown. Music Bank 10 ноември. Inkigayo 12 ноември Show Champion 15 ноември M Countdown 16 ноември Music Bank 17 ноември Inkigayo 26 ноември Music Bank 1 декември Inkigayo 3 декември Music Core 9 декември И последно в Inkigayo на 10 декември. Странно, че през цялото време представиха само песента им „Bang!“, но не и „Dizzy“. На мен сякаш втората ми е една идея по-добра. Както и да е, ето и танцовите практики към двете песни.   Да видим най-накрая и пърформанс видеата на „Bang!“ и „Dizzy“.    
    • WHIB обявиха завръщане на 29 януари, което ме радва. За мен лично това ще е първото им завръщане, откакто знам тази група. Споменах вече, че разбрах за нея покрай участието на един от членовете й в шоуто Boys 2 Planet, а именно Kim Junmin. Все още не ги познавам толкова добре, но с течение на времето и това ще стане. Само че, не мисля, че групата е чак толкова добре оценена, ще видим сега какво ще стане, дали участието на трима члена от нея в Boys 2 Planet, като двамата от тях завършили на добри места там, ще доведе до някакъв по-добър шанс за WHIB или не. Както и за е, сега мисля първо да добавя какво се е случило с WHIB от дебюта й до сега.   На 26 ноември 2021 г. C-JeS откриха Instagram акаунта за групата стажанти M.I.C, което е съкращение от Made In C-JeS. На 15 март 2022 г. беше публикувана размазана профилна снимка на групата заедно с думите „coming soon“. На 16 март JaeHyeon беше официално представен като първият стажант, последван от InHong на 17 март, SeungYong на 18 март, MinHyuk на 19 март, SunHo на 21 март, JunMin на 22 март, LeeJeon на 23 март и JinBeom на 24 март. През юни 2022 г.MinHyuk  напусна групата поради неизвестни причини, тъй като вече не беше в съдържанието на групата и името му беше премахнато от описанието на YouTube канала им. На 19 август те обявиха първия си концерт на живо M.I.C Pre-View, насрочен за 27 август. На 27 август те разкриха двама нови членове, HoJin и TaeWoo, след като приключиха концерта си на живо M.I.C Pre-View. През декември 2022 г. HoJin напусна групата поради неизвестни причини, тъй като вече не беше в никое от съдържанието на групата и името му беше премахнато от описанието на канала им в YouTube. По-късно същия месец SunHo също беше премахнат от описанието на канала им в YouTube, което може да потвърди, че е напуснал групата.   На 7 септември 2023 г. беше разкрито, че групата ще дебютира като осемчленна група през ноември 2023 г. цък На 10 октомври беше разкрито името на групата - WHIB, а дебюта им ще е на 8 ноември. Всички осем членове бяха представени на следващия ден. На 11 октомври в полунощ WHIB представи осемте си членове: Jayder, Haseung, Jinbeom, UGeon, Leejeong, Jaeha, Inhong, and Wonjun,, чрез серия от завладяващи плакати в официалните си канали в социалните медии. Сред тези членове, Leejeong и Jaeha вече са направили впечатление на обществеността, като преди това са били модели за марка газирани напитки. Jayderи Jaeha  също така са спечелили популярност чрез участието си в уеб вариететното шоу на  Yoo Jae Suk „PLAYou Level Up“. Inhong демонстрира таланта си, като се състезава в шоуто за оцеляване на YG Entertainment „YG Treasure Box“ през 2018 г., докато Haseung остави своя отпечатък в шоуто за оцеляване „Stars Awakening“, което в крайна сметка даде началото на момчешката група новобранци n.SSign. WHIB, произлизащ от сливането на “WHITE” и “BLACK”, черпи вдъхновение от идеята, че тези два цвята представляват противоположните краища на цветовия спектър. Подобно на разнообразната гама от нюанси, открити между бялото и черното, WHIB се стреми да открие техния отличителен цвят и да покаже множество прелести, които резонират със спектъра от цветове между тези две крайности.   На 8 ноември WHIB официално дебютира със сингъл албума „Cut-Out“. Той съдържа две песни, като и двете песни „Bang!“ и „Dizzy“ са заглавни песни на сингъла. „BANG!“ е алтернативна поп денс песен с впечатляващ и силно пристрастяващ ритъм.     Задкулисни видеа как са заснети двете MV-та.   А тук може да видите тийзър снимките, които момчетата пуснаха за дебютният им албум. Хубави са.
    • Гледах първите 4 епизода и ми хареса. Отива му на артиста униформа, още от "Fall in love"  Трябва да си го продължа В playtube са качили първи епизод с бг субтитри.
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...