Присъединявам се към горните мнения, че преводът е машинен и абсолютна отврат. Добре е, че до линка към гледането онлайн с "български превод" има забележка за мнението на потребител, но смятам, че е неправилно заглавието на този сериал да носи зеленото флагче за бг превод. Това е подигравка с българския език и с потенциалните зрители на сериала!!! Същото се отнася и за " Moon river"!!!
Здравейте,
търсих линкове за слушане на OST -МP3 от корейски филми и така попаднах тук.
Не ми се плащат 13 евро месечно за спотифай, като го плазвам само за 5-6 часа седмично, когато пътувам за работа.
Имах абонамент за 2 месеца, направих си листи и го спрях.
Обаче почна да ми пуска само парчета, които не познавам, не ми пуска моите неща.
Сигурно така трябва, щом не плащам, но търся алтернатива, дори и платена.
Пробвах 3 месеца APPLE musik, даже е по-добра от нетфликс, но търся още...
По темата - има един JFF Theater, https://en.jff.jpf.go.jp/
Японски филми със субтитри, но автоматично направени.
ако някой се интересува.
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?
Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.
TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.