Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8914
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    i.topalov

• Последни мнения

• И аз мъъничко. Да си призная, не ми се гледат тежки, дълбокомислени сериали нещо напоследък и това дойде разведряващо, като изключим големите хвалби и величието, но тук бяха в по-интересна сфера поне, пък и вече им свикнах да се показват по-по-най. Сега съм открила друга зарибявка, дето не и намерих тема- "Love Between Lines". Интересен сюжет, държи вниманието, неексплоатиран много и пак без кухари .
    • Мабороши. Всичко изглеждаше като илюзия сред красивата природа, в която се развиваше действието. Странно. След финала имаше някакво промо. Може би обмислят продължение.
    • - Боли ме зъб. - Да ти 50 грама ракийка? - Боли ме повече. ----------- Баба Цена: Едно време какви хубави имана имаше. Сега повикаш внучето по име и пет кучета идват при тебе. ---------- – Бабо, разкажи ми приказка! – Добре, започваме с „Имало едно време…“, после зависи какво ще си спомня ------------ Блонднки минават с кола през селска местност: - Виж, какъв красив кон! - Това не е кон, а свиня! - Кон е. Свинете нямат рога!
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...