Остана ли това аниме някъде из страниците с многото заглавия, тънещо в прах и забрава. Защо феновете сякаш позабравиха това шонен аниме и колко въобще са го чували? Или още по—интересното, защо самият мангака съди издателството, което издава мангата му? И как 15 години по-късно имаме продължение... останете с това видео за да чуете историята на Konjiki no Gash Bell - Златният Гаш Бел и нейният автор Макото Райку!
Хубав Джуно... Аз съм на първа, че длъжки серийките. Сюжета не е съвсем чудо невиждано. Но динамично и харизматично.
Има много, много млади хора в първ, както и задружен колектив. С тези обувки, ми стана много мило и топло, много въздействащи моменти.
И не само заради сюжета ами ми напомни и моята първа любов-ЮриБеше дошъл у дома на гости, аз малка нз кой клас 7 -ми ли 8-ми ли.
Беше голям приятел на брат ми.... Та дойде въпросния Юри на гости и аз, нз какво ме прихвана зех, че му лъснах обувките,докато той си говореше бат ми. И разбира се, последва голяма изненада, като видя обувките да излъскани да блестят... И затова ми стана съвсем мило.... Та,ако някой не знае как да се обясни в любов ,ето го начина,от опит говоря. Та за сериалчето... Харесва ми...