Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8890
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    heshk46

• Последни мнения

• Ами, продължавам с БамБам и неговите активности след издаването на новият му албум през октомври. Знаете ли какво каза за този албум, между другото. "Пуснах много албуми и изпях много песни през годините, но този албум е особено значима за мен. Той се издава в моята родина, Тайланд, и всяка песен е на райски език. Надявам се феновете от цял свят, независимо от къде са, да се почувстват малко по-близо до райския език и култура през този албум и песните в него."  А на събитието от предния пост, там той каза: "Виждате ме откакто бях на 17, сега съм почти на 30. Не искам да остана на едно място. Когато правиш нещо ново, винаги ще има хора, които са наред с това, и хора, които не са. Но ако това е пътят, който съм избрал, искам всеки да го види като произведение на изкуството." И продължавам напред. На 15 октомври излезе пърформанс видео към "WONDERING".   На 16 октомври БамБам присъства на откриването на изложбата си "From The Stage and Beyond" в безвременна елегантност, комбинирайки класически модели на Louis Vuitton със собствената си капсула Joopiter. Лимитираната колекция включва мърч и дрехи, а аукциона - сценични костюми, лично вещи, неща, които БамБам е носил. По време на събитието с него бяха и TIMETHAI, както и актрисата Nychaa.       БамБам украси корицата на октомврийското издание за 2025 г. на WWD Thailand с Louis Vuitton.     Задкулисно видео от фотосесията.  
    • Еха! Направиха рамен в оризоварка! Заедно с ориз, кимчи и всякакви други добавки. Изглеждаше много вкусно. Научаваме по нещо за всеки от героите.
    • Вторият рамен беше с 3 вида сос и пролетни рулца. Гарниран с едливи цветя.  Всеки епизод е посветен на някой от членовете на групата. Струва ми се, че тези хора добре се познават, въпреки че за момента контактуват само през компютрите си.
  • Културни прояви

• Създай нов...