Ами, продължавам с БамБам и неговите активности след издаването на новият му албум през октомври. Знаете ли какво каза за този албум, между другото. "Пуснах много албуми и изпях много песни през годините, но този албум е особено значима за мен. Той се издава в моята родина, Тайланд, и всяка песен е на райски език. Надявам се феновете от цял свят, независимо от къде са, да се почувстват малко по-близо до райския език и култура през този албум и песните в него." А на събитието от предния пост, там той каза: "Виждате ме откакто бях на 17, сега съм почти на 30. Не искам да остана на едно място. Когато правиш нещо ново, винаги ще има хора, които са наред с това, и хора, които не са. Но ако това е пътят, който съм избрал, искам всеки да го види като произведение на изкуството."
И продължавам напред.
На 15 октомври излезе пърформанс видео към "WONDERING".
На 16 октомври БамБам присъства на откриването на изложбата си "From The Stage and Beyond" в безвременна елегантност, комбинирайки класически модели на Louis Vuitton със собствената си капсула Joopiter. Лимитираната колекция включва мърч и дрехи, а аукциона - сценични костюми, лично вещи, неща, които БамБам е носил. По време на събитието с него бяха и TIMETHAI, както и актрисата Nychaa.
БамБам украси корицата на октомврийското издание за 2025 г. на WWD Thailand с Louis Vuitton.
Задкулисно видео от фотосесията.
Вторият рамен беше с 3 вида сос и пролетни рулца. Гарниран с едливи цветя.
Всеки епизод е посветен на някой от членовете на групата.
Струва ми се, че тези хора добре се познават, въпреки че за момента контактуват само през компютрите си.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!