-
Кой е онлайн 4 Потребители, 1 Анонимен, 148 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
@ivaiva, много неща не съм споменала, кое точно имаш предвид? Може би ти ще цитираш това, което аз съм пропуснала? Днес се проведоха наградите MMA, където след осемгодишна пауза участваха и EXO. Тогава са спечелили трофея Албум на годината за 'THE WAR', а днес се изявиха като изпълнители. Отново бяха петима, Лей продължава да е в Китай, макар да видяхме името му в сред кредитите за изпълнители, а и той беше споделил, че репетира "Monster". Надявам се да го видим скоро заедно с другите. Момчетата са оставили по няколко думи след приключване: „Прекарахте си добре днес, нали? Не се ли чувствате уморени и изтощени, след като за първи път от известно време трябваше да присъствате на офлайн събитие? Но въпреки това, станах още по-енергичен, защото вие бяхте там. Благодаря ви много! Винаги ще пея и танцувам за вас! EXO KAI“ „Всичко е благодарение на EXO-L! Винаги съм благодарен и моля те, прибери се безопасно у дома. Нека се срещнем отново много скоро! EXO SEHUN“ Когато се прибирате, внимавайте с колите! И внимавайте да не настинете! Хапнете вкусна късна закуска! EXO D.O.“ „Внимавайте с колите! Внимавайте да не настинете! Нека се срещнем отново много скоро! EXO CHANYEOL” „Благодарение на EXO-L, днес се представихме страхотно на сцената!! НИЕ СМЕ ЕДНО! Нека се обичаме! SUHO” Каналът на MMA не е качил изпълнението им и предполагам е заради "Back It Up", новото парче на EXO, което все още не е налично под никаква форма. За тези, които пропуснаха - участието на EXO на MMA 2025, да му се насладим докато не са го свалили, макар звука да ни прави лоша услуга влошавайки качеството на видеото. "The Eve+Love Shot+Growl+Back It Up" След приключване на изпълнението EXO са имали вечеря за която разбрахме от самите членове. Сехун качи в Бабъл снимка на Чаньол и Сухо. И един от редките случаи в които D.O. качва стори в Инстраграм, като дори тагна самите Сухо и Кай, добавяйки надпис "плачещи бебета". Между другото, ако някой ми беше казал, че Кьонгсу ще е най-енергичния и щастлив на сцената нямаше да му повярвам. Очите му блестяха, а при изпълнението на "Grоwl" дори се усмихваше с публиката. И още нещо. Днес беше сватбата на близкия приятел на D.O. Ким У-бин и Шин Мин-а. Голяма тема на разговор предвид статуса им на известни актьори, като една от най-обсъжданите точки винаги беше присъствието на Кьонгсу на събитието. Впоследствие се разбра, че MMA са на същия ден и D.O. беше казал, че няма да успее да присъства на сватбата. Но успя! След като EXO се появиха на червения килим преди започване на церемонията на MMA, D.O. веднага е заминал за другата част на Сеул, за да се появи буквално за 5 мин. на сватбата и после веднага тръгна обратно към Gocheok Sky Dome, за да се върне навреме за изпълнението на групата. Разстоянието между двете точки е около час с кола. Респект, D.O. РЕСПЕКТ! Изт.Kbizom -
От Krish · Отговорено
Ехх... дълго ни държаха, до 8-ми епизод с този случай. Много доволно беше, накрая ни доставиха и експедитивен екшън, а какво ли стана с лошкото... нали, едва ли там заровен си остана? Благодаря и за Бг превода! п.п. Между другото тай като започваше екшъна в даскалото май чухме нов сондтрак? Или бъркам...
-
-
Културни прояви
-
От Ragnos · Отговорено
Ще дойда да ви правя навалица -
От helyg · Отговорено
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие! 14 декември /неделя/ Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“ Коледно парти – вкусно и напълно тематично! Читалище "Братя Миладинови-1917г." Камерна зала – ет. 2 Начало: 14:00 ч. Очакваме ви!
-