Готин сериал. Основно се различава в жанра си по методите и доказателствата, с които залавяха лошите. Но това е така заради времето, през което се развива действието. Интересно беше. Липсваше ми малко повече драматизъм. Основната емоция, която се изпитваше, докато гледах, беше ведра. Като цяло армосферата на сериала е доста положителна. Първите два епизода са въвеждащи, но в ниакъв случай скучни. После продължиха с интересни случаи. Ролята на И Дже Хун не е невиждана, все пак в Таксито го виждаме с много лица. Тук по-интересни ми бяха другите трима главни, особено младежите. Страхотен тандем си заформиха.
Като цяло леко сериалче, неангажиращо, без да ме държа в напрежение.
Обожавам Джуно. И в този филм не ме разочарова. Много добра игра, много добре показана кинематография. Историята е толкова реалистична, че се напрегнах като гледах... Помня усещането от тези времена.
Но! Като опитам да гледам с английски субтитри, постоянно ми се отварят реклами на хазарт. От единия линк изобщо не успявам да пусна друго, освен реклама за хазарт онлайн.
Миналата година го гледах в "The Princess and the Werewolf" и ако не се лъжа това е първата драма с него, която гледах. Преди това го знаех, от обща култура, дето се казва. Прилича ми малко на Luhan, макар че той Luhan в момента не бих казала, че е в най-добрата си форма, както и да е, намирам някаква визуална прилика между тях.
През лятото, тази година изгледах и "Hidden Love", доста се шумеше около този сериал, харесван е много и реших да видя и аз за какво иде реч. Ами да, разбрах каква е магията му, интересен е, а и Chen Zhe Yuan и Lu Si много добре представиха и изиграха героите си. Така че може да се каже, че от там му станах фен. А в момента гледам "Fated Hearts", там е убийствен.
Скъпи приятели на източната култура,
С радост ви приветстваме в новооткрития Азиатски клуб „Eastern Spirit“ към Народно читалище "Братя Миладинови-1917", създаден с вдъхновение от богатството на азиатските изкуства, традиции и съвременно културно многообразие.
Клубът е отворен за лица над 12 години и цели да събере на едно място всички, които се интересуват от културите на Източна Азия – независимо дали любовта ви е към киното, музиката, езиците, пътуванията или изкуствата.
Какво да очаквате?
Клубната дейност ще се развива чрез срещи на живо един или два пъти месечно чрез тематични вечери с:
• Видеолектории и обсъждания на азиатски филми и сериали;
• Уроци по създаване на български субтитри;
• Караоке вечери с азиатска музика;
• Дискусии за култура и изкуство;
• Споделяне на впечатления от екскурзии из Азия;
• И още много изненади – според интересите на членовете.
Срещите ще се провеждат в читалището или на други подходящи места по решение на групата.
Как да се включите?
Записването е безплатно и вече е отворено – можете да се запишете при секретаря на читалището, при ръководителя на клуба Елена Георгиева (тоест при мен), както и на специалния Ден на отворените врати, какъвто ще има и на 29 ноември. Дати ще бъдат обявявани допълнително в страницата на читалището. Имаме информационна вайбър група, към която може да се присъедините, ако ми изпратите ваш номер.
Клубът е създаден по инициатива на активни членове от нашия форум, които вече са част от новата общност. Очакваме с нетърпение и вас – с идеи, ентусиазъм и любов към Азия.
Добре дошли в Eastern Spirit – място за културни срещи, приятелства и вдъхновение от Изтока!