Да, и аз си мислих, че не съм го гледала скоро. Може да се е отдал на семейството си, не съм търсила информация. Сестра му Ом Джонг Хуа е по-активна в последните години и има интересни участия и проекти.
@bealonenomore, също забелязах липсата на тези актьори. Много харесвах Юн Ън Хье и жалко, че вече не се снима.
Попаднах случайно на този сериал и за два дни го изгледах, въпреки нелеката тема, която разгледа.
Започна вълнуващо, но към шести епизод действието стана бавно и разтегливо, да не кажа безумно на моменти.
Добре, че след края на всеки епизод имаше отбелязване, че драмата е измислица. Не че имаше как някой да се заблуди. Безсмилени ми се сториха всички цитарания на дати от страна на Рина за бъдещи събития. Решенията в сюжета за възлагане на избор и тежест на учениците бяха лишени от всякаква логика. Да не говорим за инсталирането на цялата техника за наблюдение, влизане и излизането от училище по всяко време на денонощието, което най-малкото беше неиздържано житейски.
Хареса ми, че разгърна изключително важна тема за Азия, а именно насилието (в частност училищното). Изводите бяха поучителни, всеки един мина през своя катарзис и се трансформира.
Като цяло в изпълнението на сюжета имаше непълноти и това ме напрегна към финала, защото в началото видях потенциал.
Поздравления за наградите - независимо от горното, заслужени са били. Актьорите бяха повече от чудесни и се представиха много добре.