И друга важна новина от последните дни: Джи Драгън изпълняваше по време на APEC 2025.
"На „Вечерята за добре дошли на срещата на лидерите на АPEC“, проведена в хотел La Han в Кьонджу, G-DRAGON, единственият поканен K-pop изпълнител, завърши луксозната вечеря с грандиозен финал. Поздравявайки публиката с „Аз съм G-DRAGON, посланикът и певец на АPEC 2025 Корея“, той се появи облечен в традиционна корейска „гат“ (шапка), пленявайки сцената със сцена, съчетаваща интензивни ритми и сдържана източна естетика.
Силуетът му, ограден от извивките на шапката, моментално привлече вниманието и дори присъстващите световни лидери бяха видени да изваждат телефоните си, за да заснемат изпълнението му. Излъчването показа президента И Дже Мьонг и китайския президент Си Дзинпин да се усмихват един до друг, което накара онлайн общностите да бъдат заляти с похвали: „В момента, в който той облече шапката, корейската естетика завладя света“, „Това е истинската същност на „дипломацията на корейската култура“ и „G-DRAGON написа история на сцената“."
G-Dragon APEC 2025
Група инженери изобретили робот за с#$с .Решили да го тестват със жени от различни националности.
Първа го пробвала французойката.След 2 часа коментирала:
- Става, най съм доволна от френската любов!
Втора била американката и след 3 часа и тя дала мнение:
- Перфектен, 3 часа ме обяздва като каубой див кон.
Дошъл ред и на българката.След 6 часа първо излиза робота и бяга на където му видят очите,след него излиза и българката и доста недоволна вика по него:
- Да бягаш батерии имаш,а за С#$С нямаш!