Има някакъв певец Джидрагън или от сорта, който тук много го харесват. Аз преслушах няколко негови парчета покрай това, че през лятото участва в едно турне. Не бях впечатлен, ама изобщо. Според мен няма капка талант. И просто го подминах.
Та нямаше да го споменавам тоз', а и за първи път пиша за него, ако преди няколко години не бил се забъркал в някакъв скандал. Даже не знам, какъв точно, не съм се интересувал. Но били се опитали да катурнат и него. Резултата? В момента води едно от най-популярните предавания по телевизията, по описание нещо от сорта на галкиното кафе. Освен това е по-популярен от всякога като певец, че чак станал голяма звезда в Япония, което за корейците се води огромно постижение.
Не всеки път опита за заличаване е сполучлив. И изобщо не е сигурно, че дори временно някой да бъде отстранен от екран, не означава все още, че няма да се върне. Например аз очаквам максимум до половин година отново да видя мутрата на Звездьо във високобюджетна драма. А дори не просто не съм му почитател, ами ми става лошо от него. Но стотици милиони (основно китайски баби) се кълнат в него и обезателно ще се върне. Продуцентите обичат кинтите, а този е златна мина.
Видях подобни мнения, които си давал. Лошо няма. Всеки сам си прави подборки. Моята е леко хаотична. Но определено не е по артисти или като при Дидо по сценаристи режисьори. Любимата ми актриса се казва Пак Минг Йонг, но по-горе съм цитирал кажи-речи единственото заглавие с нея, което ми допада. В списъка е още Хилърчето, но тя има толкова злощастен вид, че още се будя нощем, облян в пот.
На Дидо стратегията също не работи в моя случай. Още преди години, преди още да се регистрирам тук, ми е хрумвало да пробвам. Ами често едни и същи сценаристи, режисьори, даже като екип един пък много харесвам заглавието, друг път ми се иска да си прережа вените.
Та за всеки работи различна стратегия. Радвам, се, че си открил за себе си, това, което те задоволява.