Не разбирам какво имаш предвид. Гледал съм доста корейски криминални истории и почти винаги са мого добре направени.
Може ли да обясниш какво разбираш под "томороуна помия"?
Съгласен съм че часовете за излъчване на корейски сериали са ужасни. Преди ги доваха от 22:30, но този час го заеха с поредния турски сериал.
Браво, ве, туко що ни разказа края! Вафла „Споко“, не се връзваме за това. Хората са имали по петилетка да гледат и ако не са, няма, какво да се сърдят, ако научат предварително.
Не можах да дочакам до го гледам серия по серия и го догледах със субтитри. Сериалът много ми хореса. Двамата главни се справиха чудесно и бяха много химични. Тяхното сближаване беше показано много естествето. Показаха престъленията от гледна точка на жертвите, а не през призмата на отмъщението както в дриги истории, което беше много интересно и добре направено. Радвам се че не оплескаха нещата с яйчния дух и намериха начин да се справят с него без да жертват никого. Финалът беше много добре направен и нямаше нищо дразнещо. Обикновено кагото правят скок във времето много се дразня, защото е ненужно и объркващо, но тук беше добре. Това е един страхотен сериал!