Чаньол в звукозаписното студио.
"CHANYEOL 찬열 'Ocean Drive' Recording Behind The Scenes"
Кай качи кратичко видео с благодарност след приключването на турнето "KAION". Много сладко.
клик на снимката
След като Сухо присъства на един от предните концерти на Лей, вчера Сехун пътува до Пекин и гледа забележителния спектакъл, който Ишинг беше подготвил - концерта "GRANDLINE 5· Monkey King Rocking the Heavenly Palace” Tour — Beijing Bird’s Nest Stop".
После качиха снимка в социалките на EXO, разчуствайки всички ни.
Видео на изпълнението на "囍(Double Happiness)".
Много видеа се въртят в социалките, наистина е било страхотно събитие, но трябва също да отбележим и леееко патриотичния полъх, който се усеща от видяното. Отделно от това, мисля, че в Китай честват Деня на есенния фестивал, който се отбелязва паралелно с корейския Чусок.
Ишинг също така е рожденик днес.
Да му пожелаем да е здрав и все така креативен!
Готина статия в SportsQ за албума на Джунмьон, носеща заглавието "Сухо от EXO, „Suho-rock“, надхвърля жанровите експерименти и намира отговора"
В материала авторът казва "Този албум показва уникалния звук, вокалната техника и композирането на песните на Сухо, демонстрирайки експерименталния му дух, който вече не му позволява да бъде просто етикетиран като „идол, превърнал се в музикант“. По-специално, в случая с неотдавнашния му солов мини-албум, рок жанрът на Сухо се е изместил от „предизвикателство“ към „завършване“... Този албум, вместо да е прищявка или имитация, наистина въплъщава „рок света на Сухо“ и „музикалния свят на Сухо“. Той въплъщава музикалната насока на Сухо: по-интензивен рок звук, изискани композиции, любов към разнообразните рок жанрове и дух на експериментиране. Дори на корейската инди сцена малко групи се опитват да създадат автентичен алтернативен рок, засенчен от инди поп. Това предполага продължаващ упадък в силата на мощната групова музика. В този климат, мощният рок звук на четвъртия мини-албум на Сухо, водещ к-поп музикант, има дълбоко значение.
Super!
Кай беше в Париж по покана на марката Lacoste, като присъствието му беше доволно отбелязано от разните медии.
.
Малко нещо пънк, малко грънч, нещо индъстриъл, приятно чегъртало. Само, че някак не го свързвам с приказката за „Аладин и вълшебната лампа“, какъвто излглежда е този сериал по кадрите, които дават. А и може би сме повредени от Дисни и грамофонните плочи преди това, но някак си очаквах този дух да е дебел и мощен, а не да прилича на корица на женско списание.
Тези пичове вярно правят всякаква музика.
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?".
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо.
Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!
Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.