До момента няма проект на ЛуСъ, който да не съм харесала. Като вземем предвид и личната й история, за мен това момиче живее изцяло и само пред камерата. Сякаш там е истинска, а зад камера е пълна развалина. Много ми е жал за нея като човек и за всичко, през което преминава в личен план. Но е силна. Стискам палци да се пребори и да живее така истински както и пред камера.
Сега за драмата. Лично аз много харесвам всичко в тази история. Уилям Час, също страхотен, рядко ме разочарова и той. Толкова перфектно влиза в ролята на студен и пресметлив, а с крехката ЛуСъ до себе си началото на историята поне за мен беше особено обещаващо.
Визията на ЛуСъ - бледа, слаба, крехка до счупване, в същото време жилава, не просто справяща се с всяка ситуация, а направо зверски устойчива и напасваща се, направо ме боли за нея, за героинята й. Целият този театър, който разиграват първата половина на сериала е толкова лъскав, повърхностен, студен, че гледаш и дебнеш кога и как ще избухне бомбата. Взривът е неизбежен! И въпреки постоянното ми държане нащрек аз като зрител пак останах изненадана, дори отчасти излъгана от това, което се разкри в един момент. Бях приела образа на Шен Хаомин за нормален, докато разкри себе си и направо като с нож ме поряза. Толкова бях влязла в образа и чувствата на Сю Ян...
Надявам се, да се получи успешен сериал. Разбира се, като за китайско, винаги може да се открият недостатъци, но точно тук не искам да им обръщам внимание. Чакам си втората половина на сериала с огромно удоволствие.
Сигурна съм, че ще повторя в момента, в който има и субтитри, за които благодаря от сега!!
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо.
Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!
Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.
Една нова, но нашумяла к-поп група идва в България.
XLOV ще са в JOY Station на 6.02 и по данни от социалните мрежи билетите се пускат в продажба утре, 25.09.
Предполагам организаторите от българска страна скоро ще се включат с повече информация.
За тези, които не са запознати с групата - дебютното им видео от 07.01.2025 г. 'I’mma Be'
Ако някой проявява интерес към документалното кино - филмовият фестивал Sofia DocuMental ще се проведе в София от 25 септември до 5 октомври 2025 , като и тази година са включени филми свързания с Азия.
На 30.09 ще бъде прожекцията на филма "Миядзаки: духът на природата“, който ще ни разкаже за света на Хаяо Миядзаки – легендарният японски аниматор - тъкмо тези дни има прожекции на негови филми
На 3.10 пък ще бъде прожекцията на "СЕВЕР ЮГ МЪЖ ЖЕНА" - историята на една дезертирала северно корейка, която създава брачна агенция за жени , избягали от Северна Корея и южнокорейски мъже.