Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8683
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pfidanov

• Последни мнения

• exo е Чаньол, Чаньол е exo.  Вчера качи поредно видео в канала си CH CHANYEO, където продължи влога си с пътуването до 강릉, като този път целта бяха ресторанти с вкусна храна.     След това изненадващо днес пусна видео в което представя мърча си, подготвен за новите концерти. "CHANYEOL [Upside Down : Sound Stage] MD Making Film by CHANYEOL" клик на снимката ,     Видяхме го и във видео в известния канал GYM JONG KOOK, където тренира та пушек се вдига.  "뭉쳐야 찬열... (Feat. 찬열, 마선호, 최한진)"   клик на снимката     И накрая - видеото на "Happy Accident (ft. SOLE)" Песента... Да си призная първата ми мисъл беше "скучна", но сега като я слушам за втори път всъщност има доста интересни елементи - от хармонизациита между двамата, импровизациите на заден фон, както и аутрото, каквото не винаги получаваме напоследък. Като цяло едва ли ще се превърне в любимата ми негова песен, но трябва да си призная, че отсъдих прибързано. Парчето не е лошо и според мен седи на една маса с "Good Enough".  
    • Текущо мога само да кажа, че ми харесва, държи и не съм заспивала  Но...  
  • Създай нов...