Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• По случай 10-годишнината на сериала  Goblin ще има специална програма 
    • Днес започнах това и това. Голямо ровене падна.
    • Изпадам в ужас от тях  направо, като тръгна да търся нещо за гледане. Цъкам на заглавието- 2 мин, следващо, -пак и т.н. до безкрай, докато попадна на нещо с нормални епизоди, вече съм се изнервила. Хванати от улицата моми и момци, се мляскат по 1 минута от наличните 2 и безмозъчното стадо припада от кеф. По-голяма простотия нямаше как да измислят, но явно се гледа масово. Даже четох, че има и топ актьори на минитата. Пък и някакъв най-топ бил снимал BL сериал, та му забранили веднага да снима в континентален Китай и вече голямо тръшкане пада от загубата. Та и аз съм в чуденка и търсене. Дай знак, ако попаднеш на нещо гледаемо.   Лу, извинявай, но колкото ще накуп да ги събират, получавам уртикария от тях. Тотално тъпи и безмозъчни са, за мен поне. А хванатите от кол и въже "актьори", няма да коментирам.   А това тук, макар и да пуснаха десетте серии накуп, го гледам по една на ден , да има за по-дълго, защото наистина е гледаемо, въпреки недомислиците на моменти  и днес съм на 37епизод.
  • Културни прояви

• Създай нов...