Малко снимки на Sunghoon от вчера по време на щафетата с факлата на Зимните олимпийски игри в Милано. Както и видеа в Тик Ток: цък цък
Харесало му е това му начинание, личи си.
Sunghoon участва в щафетата на олимпийския огън за Зимните олимпийски игри в Милано Кортина през 2026 г. в Италия.
Той е тренирал като състезателен фигурист и е станал част от националния резервен отбор на Южна Корея. Той е и промоционален посланик на Корейския спортен и олимпийски комитет, помагайки за свързването на спорта с широката общественост.
Sunghoon участва в 60-ата щафета с олимпийския огън в Милано на 5 февруари. Районът близо до гара Боливар беше пълен с фенове, докато той водеше щафетата с огъня.
„Развълнуван съм, че мога да стъпя на олимпийската сцена като певец, сцена, за която мечтаех като спортист. Бях щастлив да участвам в това славно пътешествие на Олимпийските игри. Получих огромна енергия благодарение на феновете ни и спортните фенове“, каза той.
Преди щафетата с факела, той каза във видеоклип: „Днес имам честта да участвам като факелоносец на Милано Кортина 2026. Наистина съм благодарен и развълнуван и ще бягам с искрена подкрепа за всички спортисти. Преди да стана K-pop идол, се състезавах като спортист около десет години. И тогава мечтата ми беше Олимпийските игри. Въпреки че днес съм тук като идол, желанието ми да споделя насърчение и любов с много хора остава същото.“
По време на щафетата той предаде олимпийския дух и солидарността, въплътени във факлата, сред ентусиазираните викове на гражданите. Той поздрави феновете с лъчезарни усмивки и махна с ръка, успешно предавайки пламъка на следващия бегач.
Освен Sunghoon, факелоносците на 60-ия етап бяха трикратният олимпийски шампион Шон Уайт, параолимпийският шампион по плуване Симон Барлаам, Тони Естанге, Карло Крако, Енцо Масиело, Кристиан Киву и Лучано Буонфилио.
ENHYPEN също допринесоха за Зимните олимпийски игри чрез песента си „Shout Out“, която беше избрана за официална песен на корейския отбор за Милано Кортина 2026.
Sunghoon беше поканен да бъде факелоносец от Samsung Electronics, официален световен олимпийски и параолимпийски партньор.
А това е от днес от червения килим на откриването на Зимните олимпийски игри в Милано Кортина 2026.
В очакване на Годо. Така може да се нарече обобщено този сезон. Дали този паралел е случаен или е търсена препратка?!
Вратата е поставена в лабиринт, който не може да бъде достигнат от хората. Според Гаро, трябва да се унищожи самата врата, за да не се отвори и да пусне злото.
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон!
Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино.
Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм.
Кога: 8 февруари, неделя
Начало: 14:30 ч.
Къде: Камерна зала, етаж 2
Вход свободен
⸻
Програма:
14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай
14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието
15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година
15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония
16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай
16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени)
16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022)
⸻
По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия.
⸻
За филма „Запали звездите“ (2022)
Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения.
„Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки.
⸻
Очакваме Ви да споделим заедно празника!
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.