Пак за същото пиша
Още една тема направих за филм Arang (2006)
И да се добави към линк към темата на филма,към филмографията на актьорите
Song Yoon Ah
Lee Dong Wook
Kim Ok Bin
Отново се извинявам,и Ви благодаря предварително!
Ехооо,как сте?
Пиша на кратко..
Създадох тема за филма Gonjiam Haunted Asylum (2018) и просто да се добави линк към темата на филма към филмографията на актьорите Park Sung Hoon и Wi ha Joon
Извинявам се предварително!
Взе ми думите от устата. Мислех и аз да го оплюя сценарият (че тоя сценарист ми загуби сумата и време) , но вече са ме преварили.
Какъв човек не би видял, че Дилраба е жена? - най-вероятно само китайски режисьор и китайски зрител!
Тръгнал да търси отвлечената от търговци на роби принцеса по един горски път. С километри не се вижда нищо друго освен една карета/каруца , но нашият я подминава като с Ферари на магистрала без даже и да провери кой се мандахерца вътре и продължава да си търси, а принцесата даже и си подава главата от каретата и се опитва да го извика по име. Честно хора, какъв идиот трябва да си? И със сигурност идиотът не е артиста
Така е , ....но нали все се подлъгваме по по-нашумелите заглавия . В МДЛ рейтинга му е доста висок и заради Лю Юнинг и Дилраба го започнах и аз, въпреки че като цяло съм крайно резервиран и скептичен към тагове китай / сериал.
Историята е добра - сценариста Не!
Актьорската игра е добра - режисьорът Не!
Музиката към сериала е отлична.
Идеята не е да се хейтне някоя продукция без причина, а да се предупреди тая група от зрители, които очакват от един сериал поне сценарият да е на ниво, та да са наясно на какво могат да се натъкнат, докато се наслаждават (търсейки химията ) на китайската романтика, цензура и военна мощ. В случая добрата новина тук е , че поне няма хвърчащи (Су-57 или F-35)
Пс: След достатъчен брой(за мен) изгледани китайски сериали вече съм си сортирал китайските сценаристи в 3 категории :
1. Good - наличност под 1%, талантлив сценарист който го е еня за детайлите и не се ебава с интелигентноста на зрителя
2. ruthless killer - наличност около 65%, психопат-сценарист, който избива всичко живо на финала, барабар с режисьорския екип накрая( та да няма втори сезон в последствие). И хептен накрая и той се самоубива(поне така ми се иска накрая )
3. pure idiot - наличност поне 80%, астронавт-сценарист, фен на Марвел, учил до 4- клас, или всички останали сценаристи, които не са в категория -1