Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9009
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    roky18

• Последни мнения

• Изпадам в ужас от тях  направо, като тръгна да търся нещо за гледане. Цъкам на заглавието- 2 мин, следващо, -пак и т.н. до безкрай, докато попадна на нещо с нормални епизоди, вече съм се изнервила. Хванати от улицата моми и момци, се мляскат по 1 минута от наличните 2 и безмозъчното стадо припада от кеф. По-голяма простотия нямаше как да измислят, но явно се гледа масово. Даже четох, че има и топ актьори на минитата. Пък и някакъв най-топ бил снимал BL сериал, та му забранили веднага да снима в континентален Китай и вече голямо тръшкане пада от загубата. Та и аз съм в чуденка и търсене. Дай знак, ако попаднеш на нещо гледаемо.   Лу, извинявай, но колкото ще накуп да ги събират, получавам уртикария от тях. Тотално тъпи и безмозъчни са, за мен поне. А хванатите от кол и въже "актьори", няма да коментирам.   А това тук, макар и да пуснаха десетте серии накуп, го гледам по една на ден , да има за по-дълго, защото наистина е гледаемо, въпреки недомислиците на моменти  и днес съм на 37епизод.
    • Много неща за Неотата, не мога да смогвам направо. Ренджун и Ченлъ ще се представят на сцената на Midou Music Festival в Нанкин, Китай. Субитието се счита за един основните фестивали в провинция Дзянсу,, а един от хедлайнерите е коелгата им от Seventeen The8. двамата ще участват на 02.05.     Преминаваме към WayV, които са особено активни напоследък по родните си места. Което всъщност е добро, колкото и да недоволстват международните фенове. Години наред момчетата прекараха в Корея, където не участваха много, много на корейската музикална сцена, а сега с проблемите между Япония и Корея пазарът за тях е още по-стеснен. Хубаво е да "превземат" международната сцена, но преди това нека се развият локално, в страните си.  На 26.04 Тен ще има участие рамо до рамо с БамБам. Двамата ще са специални гости на шоуто KPop Masterz 2026 SPECIAL LIVE в Банкок.    Не знам дали по-напред споделяхме, но Тен записа и участие в тайланския "Running man". Плейлист към сериите в които присъства ТУК.     Групата - като четирима, ще се представи на 大无畏世界演唱会 DAUNTLESS concert в Макао. Събитието е на 10-11.04, като Тен няма да присъства. Както и УинУин, но него вече не знам да го броя ли или не. Между другото, той вчера пристигна в Корея, но нямаме информация за графил или нещо друго.     Знаем обаче, че наскоро приключи поредния си тв проект, а е записал и вараяти шоу, което стартира утре, 27.03     Кун и Хендери отвориха собствени студиа в Китай. Снимката в спойлера е за това на лидера.  Истината е, че малко се притеснявам какво ще се случи с групата. Всеки се е взел в ръце, прави нещо, все повече време прекарват в родината, Тен в Тайланд. А с приближаването на 10-та годишнина на NCT и след като WayV е вече на 7, може би трябва да се подготвим за постепенно разделяне. Важното е да са здрави и щастливи.
    • Соло дебюта на Kangmin е факт. Току що изслушах новото парче "Free Falling" и ми хареса, доста даже. Дано има успех, стискам палци.  
  • Културни прояви

• Създай нов...