До 32 епизод Китайците не пропуснаха и успяха да превърнат главната героиня в диво и глуповато селянче. Уж дъщеря на велик генерал,а той я научил само да върти сатъра. Дори и четенето не и се отдава. Ядосаха ме.
За мен те вече са големи мъже, които спокойно могат да решат как ще продължат живота си. Имат талант, имат възможности! Не знам защо Чен и Шиумин позволяват това отношение, но и не искам да обвинявам Бекхьон за всичко. Все ми се иска да се събере цялата група, но вече не съм оптимист, прекалено много време мина, а те растат.
През 2025 г Park Ji Hoon се появи с камео роля в сериала Tastefully Yours.
На 4 февруари 2026 г по кината излезе филма The King’s Warden”.
"The King’s Warden” е първият корейски филм, който се фокусира върху скритата история на крал Danjong (Park Ji Hoon). Danjong, шестият крал на Чосон, се възкачва на трона на 12-годишна възраст, но е детрониран от чичо си Великият принц Suyang и заточен в Чонгньонгпо в Йонгвол, провинция Гангуон, където среща трагичния си край. Действието се развива през 1457 г. в Чонгньонгпо. Филмът проследява селския вожд Eom Heung Do (Yoo Hae Jin), който доброволно превръща селото си в място за изгнание, за да съживи бъдещето му – и неочакваната връзка, която създава с детронирания млад крал.
Статии
"The King’s Warden” официално се превърна в един от най-големите боксофис хитове на Корея за всички времена!
Според Корейския филмов съвет, към 9:00 ч. на 15 март, "The King’s Warden” е надминал 13 милиона гледания. Филмът първоначално е пуснат на 4 февруари, което означава, че е отнело по-малко от 40 дни, за да достигне този етап. “The King’s Warden” е едва осмият корейски филм, достигнал границата от 13 милиона в боксофиса, след “The Host” (2006), “The Admiral: Roaring Currents” (2014), “Ode to My Father” (2014), “Veteran” (2015), “Along with the Gods: The Two Worlds” (2017), “Extreme Job” (2019) и “12.12: The Day” (2023).
Корейският институт за бизнес изследвания разкри класацията за репутация на марките за месец март за отделни идоли!
Класацията е определена чрез анализ на индексите за участие на потребителите, медийно отразяване, взаимодействие и осведоменост на общността на 1730 идола, използвайки големи данни, събрани от 19 февруари до 19 март.
Park Ji Hoon оглави класацията за този месец с индекс на репутация на марките от 10 882 602, което отбелязва огромно увеличение от 180,61 процента в резултата му от февруари. Изт.
След като оглави класацията за репутация на марките за отделни членове на момчешки групи този месец, Park Ji Hoon зае и първото място в класацията за репутация на марките за драматични актьори за март!
Според Корейския институт за бизнес изследвания на 18 март, Park Ji Hoon се класира на първо място в класацията за репутация на марките за драматични актьори за март 2026 г. Lee Jun Hyuk следва на второ място, а Shin Hae Sun е на трето място.
Класацията е определена чрез анализ на данни за медийното отразяване, участието, взаимодействието и индексите на общността на 100 актьори, участвали в драми, излъчени между 18 февруари и 18 март.
Продължаващото издигане на Park Ji Hoon се подхранва от силния отзвук от превъплъщението му в крал Данджонг в хитовия филм “The King’s Warden”, което също така възобнови интереса към поредицата му „“Weak Hero“ – в крайна сметка го изстреля на върха на класацията този месец.
С индекс на репутация на марката от 8 875 752, неговите ключови думи с висок рейтинг включват „повторно влизане в класациите“, „получаване на светлина на прожекторите“ и „изключителен“. Най-често срещаните му термини са “Weak Hero“, „Йон Си Ън“ и „насилие в училище“. Анализът му на позитивно-негативната страна също показа впечатляващите 90,42 процента положителен резултат. Изт.