Jump to content

Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai SP (2015)

Recommended Posts

spacer.png

Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai SP (黒崎くんの言いなりになんてならない)

Страна: Япония

Също така известен като: I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says

По мангата на: Makino - "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai"

Период на излъчване: 22 декември 2015 до 23 декември 2015

Време на излъчване: Вторник - Сряда 24:19 - 23:59

Формат: Renzoku

Жанр: Романс

Канал: NTV

Епизоди: 2

Режисьор: Hayato Kawai

Субтитри: Английски

Участват:

Kento Nakajima като Haruto Kurosaki

Nana Komatsu като Yu Akahane

Yudai Chiba като Takumi Shirakawa

Sara Takatsuki като Meiko Ashikawa

Yuta Kishi като Yusuke Kazi

Kaho като Suzune

Резюме: След преместването си на ново място за живеене Yu Akahane (Nana Komatsu) има нещастието да се сблъска първо с Haruto (Kento Nakajima), наричан от всички  "Black Devil", който оттогава започва да се отнася с нея като с роб. Но ненадейно намира подкрепа в лицето на Takumi (Yudai Chiba), наричан "White Prince”, винаги готов да ѝ помогне в трудни моменти…

Свали  :click:  :click:   :click:   :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 2-те серии. Харесвам такива филмчета по манги. Финал нямаше, съвсем недовършена остана историята. Поразтърсих се за инфо и се оказа, че тези 2 спешъла са последвани от филм, излезнал на 27.02.2016г. Никъде не го откривам обаче. Ако някой може да даде линк, предварително му благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така му се точех на това... Очарована от Kento Nakajima съм, ужасена от любимата Нана и от героинята - такова преиграване от Нана, само за да докара тоя образ - ненормалното общуване, пресилено всичко, приведеното ходене, ужасените физиономии, раболепниченето, пулене на очите - такъв ужас отдавна не съм гледала. Ама знам, че това са изискванията и тя трябва да ги спазва, на не се получи. И все пак това няма да ме отблъсне от тази сладурка, пак си ми е любимка, хехе. Докато на Кенто му се получи всичко това, че и отгоре. Как така не съм го гледала, сигурно е някякъв екшънец, ще го проверя. А края - няма го. Добре, че пишеше в субтитрите краят - във филма, та се разтърсих.

Ето го филма  :click:  тук в Спирита, а на руски сериите :click: и филма :click: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тотално не го разбирам тоя свят  :896767: . Айдълчето сложи в малкият си джоб двамата актьори . Изнесе и сериите и филма на гърба си момчето и със сигурност той е причината да го изгледам, че и на моменти ми харесваше.

Започнат заради сценариста ( имам си един списък за проверка ), гледан с желание да фрасна един на Чиба - изкуствено , мазно, вдървено създание без никакъв чар - какъв ти бял принц , какви пет лева :dunno:  ? Толкова ли не са могли да намерят някой, който да седи равностойно до Кенто или поне да може малко от малко да играе  :896767: .

Пак се отплеснах :) . Симпатично детско е, даже бих го гледала пак, стига да се сдобие с превод  :i love this:   

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах двата епизода, благодаря за линковете за филма  :) Сваля се. Дано си има край, защото в противен случай ще   :cry:

Гледам епизода свършва, а финал - йок. Направо се разочаровах. Браво, че влезнах да видя за какво иде реч  :)

Относно девойката, такова чупене на стойки, такова преиграване... Лошото момче, адски чаровно. След постовете ви видях, че той певец го дава? Бива си го :wub: . Белият принц нещо ич го няма, един такъв сладникъввв, нещо не ми допадна.

Ще цитирам Кева...

" Айдълчето сложи в малкият си джоб двамата актьори ."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах ги и още от първите минути на 1-ви епизод ми допадна адски много.Много смях,много се забавлявах,наистина бе интересно,благодаря за преводът.За актьорите какво да кажа,просто нямам думи,много хубав избор са направили като са избрали Кенто Накаджима,хубаво е че се е съгласил. Много му отива ролята на ''Черен Демон,както го описва главната героиня Ю.Да съгласна съм за определението,че айдълчето си изигра перфектно ролята,за разлика от актьорите.Имам въпрос в самото начало на втори епизод,още докато дават от първият какво е ставало,има някаква песен,не се сещам и не мога да е намеря.Моля ако някой е знае и е има цялата нека да ми е каже.Много благодаря предварително. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здравейте. Да направя едно включване. Ако обичате като мен японските филми . Горещо препоръчвам да обърнете внимание на тези 2 спешъл филма . Ако още не сте ги изгледали. Както и финалния филм от 2016 година който същo има превод. Nana Kumatsu - не е бях гледала до сега. Това което съм виждала с нея - фотосесия и други неща . Винаги съм мислела, че е много красива и ми изглежда доста нахакана мацка . Та най - нарая да я видя как играе. Добре се справи с ролята си. И определено и без грим е също толкова красива. Другите двама главни също ги гледам за първи път. И двамата се справиха чудесно с ролите си. Но определено повече ме спечели Демона ( Kento Nakajima )  . Ако можете да ми препоръчате нещо друго с него. Ще съм благодарна. Върнаха ме към добрите стари времена - напомниха ми за класиките - Hana-Kimi , Hana Yori Dango. Обичам този техен жанр. Техния стил.Само да вметна в мастърс няма сийдване,нито линка за субтитрите работи. Но можете да ги гледате онлайн в телеграм в канала на - The stupid dreams . Ще се радвам да ми препоръчате като цяло нещо японско с превод . Може и сериал. Благодаря предварително. 

Редактирано от Melody_89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове