lazeto Публикувано 12 Януари, 2016 Share Публикувано 12 Януари, 2016 Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai SP (黒崎くんの言いなりになんてならない) Страна: Япония Също така известен като: I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says По мангата на: Makino - "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai" Период на излъчване: 22 декември 2015 до 23 декември 2015 Време на излъчване: Вторник - Сряда 24:19 - 23:59 Формат: Renzoku Жанр: Романс Канал: NTV Епизоди: 2 Режисьор: Hayato Kawai Субтитри: Английски Участват: Kento Nakajima като Haruto Kurosaki Nana Komatsu като Yu Akahane Yudai Chiba като Takumi Shirakawa Sara Takatsuki като Meiko Ashikawa Yuta Kishi като Yusuke Kazi Kaho като Suzune Резюме: След преместването си на ново място за живеене Yu Akahane (Nana Komatsu) има нещастието да се сблъска първо с Haruto (Kento Nakajima), наричан от всички "Black Devil", който оттогава започва да се отнася с нея като с роб. Но ненадейно намира подкрепа в лицето на Takumi (Yudai Chiba), наричан "White Prince”, винаги готов да ѝ помогне в трудни моменти… Свали Онлайн с български субтитри Свали с български субтитри Свали с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desini Отговорено 31 Май, 2016 Share Отговорено 31 Май, 2016 Изгледах 2-те серии. Харесвам такива филмчета по манги. Финал нямаше, съвсем недовършена остана историята. Поразтърсих се за инфо и се оказа, че тези 2 спешъла са последвани от филм, излезнал на 27.02.2016г. Никъде не го откривам обаче. Ако някой може да даде линк, предварително му благодаря. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 28 Август, 2016 Share Отговорено 28 Август, 2016 Така му се точех на това... Очарована от Kento Nakajima съм, ужасена от любимата Нана и от героинята - такова преиграване от Нана, само за да докара тоя образ - ненормалното общуване, пресилено всичко, приведеното ходене, ужасените физиономии, раболепниченето, пулене на очите - такъв ужас отдавна не съм гледала. Ама знам, че това са изискванията и тя трябва да ги спазва, на не се получи. И все пак това няма да ме отблъсне от тази сладурка, пак си ми е любимка, хехе. Докато на Кенто му се получи всичко това, че и отгоре. Как така не съм го гледала, сигурно е някякъв екшънец, ще го проверя. А края - няма го. Добре, че пишеше в субтитрите краят - във филма, та се разтърсих. Ето го филма тук в Спирита, а на руски сериите и филма . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 1 Септември, 2016 Share Отговорено 1 Септември, 2016 Тотално не го разбирам тоя свят . Айдълчето сложи в малкият си джоб двамата актьори . Изнесе и сериите и филма на гърба си момчето и със сигурност той е причината да го изгледам, че и на моменти ми харесваше. Започнат заради сценариста ( имам си един списък за проверка ), гледан с желание да фрасна един на Чиба - изкуствено , мазно, вдървено създание без никакъв чар - какъв ти бял принц , какви пет лева ? Толкова ли не са могли да намерят някой, който да седи равностойно до Кенто или поне да може малко от малко да играе . Пак се отплеснах . Симпатично детско е, даже бих го гледала пак, стига да се сдобие с превод :i love this: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 25 Септември, 2016 Share Отговорено 25 Септември, 2016 Току-що изгледах двата епизода, благодаря за линковете за филма Сваля се. Дано си има край, защото в противен случай ще Гледам епизода свършва, а финал - йок. Направо се разочаровах. Браво, че влезнах да видя за какво иде реч Относно девойката, такова чупене на стойки, такова преиграване... Лошото момче, адски чаровно. След постовете ви видях, че той певец го дава? Бива си го . Белият принц нещо ич го няма, един такъв сладникъввв, нещо не ми допадна. Ще цитирам Кева... " Айдълчето сложи в малкият си джоб двамата актьори ." 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ftisland Отговорено 22 Декември, 2016 Share Отговорено 22 Декември, 2016 Изгледах ги и още от първите минути на 1-ви епизод ми допадна адски много.Много смях,много се забавлявах,наистина бе интересно,благодаря за преводът.За актьорите какво да кажа,просто нямам думи,много хубав избор са направили като са избрали Кенто Накаджима,хубаво е че се е съгласил. Много му отива ролята на ''Черен Демон,както го описва главната героиня Ю.Да съгласна съм за определението,че айдълчето си изигра перфектно ролята,за разлика от актьорите.Имам въпрос в самото начало на втори епизод,още докато дават от първият какво е ставало,има някаква песен,не се сещам и не мога да е намеря.Моля ако някой е знае и е има цялата нека да ми е каже.Много благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Melody_89 Отговорено 16 Април Share Отговорено 16 Април (Редактирано) Здравейте. Да направя едно включване. Ако обичате като мен японските филми . Горещо препоръчвам да обърнете внимание на тези 2 спешъл филма . Ако още не сте ги изгледали. Както и финалния филм от 2016 година който същo има превод. Nana Kumatsu - не е бях гледала до сега. Това което съм виждала с нея - фотосесия и други неща . Винаги съм мислела, че е много красива и ми изглежда доста нахакана мацка . Та най - нарая да я видя как играе. Добре се справи с ролята си. И определено и без грим е също толкова красива. Другите двама главни също ги гледам за първи път. И двамата се справиха чудесно с ролите си. Но определено повече ме спечели Демона ( Kento Nakajima ) . Ако можете да ми препоръчате нещо друго с него. Ще съм благодарна. Върнаха ме към добрите стари времена - напомниха ми за класиките - Hana-Kimi , Hana Yori Dango. Обичам този техен жанр. Техния стил.Само да вметна в мастърс няма сийдване,нито линка за субтитрите работи. Но можете да ги гледате онлайн в телеграм в канала на - The stupid dreams . Ще се радвам да ми препоръчате като цяло нещо японско с превод . Може и сериал. Благодаря предварително. Редактирано 16 Април от Melody_89 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 17 Април Share Отговорено 17 Април С Кенто (той е повече певец) препоръчвам това. Много е свежо и е римейк на корейски филм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts