Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9008
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    zika

• Последни мнения

• Какви неща виждат очите ми. Kim Nam Gil навлиза в музикалната сфера. Така де, утре той ще издаде първия си сингъл „To You“ в големите музикални платформи. Дебютното му парче „To You“ ще се отличава с освежаващ, но мощен рок стил, който подчертава силния му вокал. Проектът е продуциран от Rocoberry, известен с хитове като „I Will Go to You Like the First Snow“ на Ailee, „Me After You“ на Paul Kim и „Remember Me“ на Gummy. След издаването, той ще се срещне с фенове на фен срещата си за 2026 г. „G.I.L“ на 28 март в KBS Arena в Сеул, където планира да изпълни новата песен на живо за първи път. В статията в която прочетох новината, пише още, че Kim Nam Gil не е непознат за музиката, това може да е официалният му музикален дебют, но преди това той е издавал и други сингли, както и OST. Значи, един път новината за този дебют ме изненада, втори път като прочетох, че той вече има песни, изпълнени от него, а съм ги пропуснала. Не знаех, че пее. Голям пропуск за мен, тъй като Kim Nam Gil е от актьорите, които много харесвам. Ролите му са уникални. Много е добър. Сега отивам да се обогатя музикално от него и да видим утре новото парче какво ще е. Изт.
    • В днешното издание на музикалното предаване „Show Champion“ песента „Swim“ на BTS постигна своята първа победа, която се явява и победа № 165 в кариерата на групата.    „Туитър“     На 25 март беше оповестено, че френската модна къща „Louis Vuitton“ предварително пуска на пазара в Южна Корея „LV Butter Soft Sneakers“; сникърсите са плод на сътрудничеството между J - Hope и Pharrell Williams, който от 2023 година е творчески директор към модната компания отговарящ за мъжката и линия; световната премиера на модела ще е 30 април; обаче никой не беше изненадан когато цялата наличност на сникърсите беше продадена за няколко часа на южнокорейския сайт на „Louis Vuitton“.    J - Hope / „Инстаграм -  .   „Louis Vuitton unveils LV Buttersoft sneakers with BTS’ J - Hope“   „Louis Vuitton sort une collab sneakers avec J - Hope de BTS“   „BTS' J - Hope and Louis Vuitton Unveil a New Sneaker Collaboration“           „Туитър“    
    • @ivaiva в извънтемие те питах, защо си тъжна за Enhypen и ти обяснявах за D.O. Това е „оченцето“ в мнението , което си цитирала. Като натиснеш на него, се вижда съдържанието. Сигурно ще си доволна да разбереш, че @skofiild още на следващия ден направи тема за LNGSHOT
  • Създай нов...