Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8881
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Magis Tv

• Последни мнения

• OOR със завършващата песен. Добре стои на дорамата.
    • Тцтцтцтц.... коментирала съм в началото, в темата за превод (в началото доста неща ми бяха неясни)   The 8 Show“ е доста интересен сериал, който изгледах буквално за едно денонощие в Playtube. Историята беше толкова увлекателна, че не можах да спра, докато не го приключа. Сюжетът е различен и много добре измислен – участниците са поставени в необичайна ситуация, която става все по-напрегната с всеки епизод.Хареса ми как се развиват отношенията между героите и как постепенно се показват истинските им характери. Напрежението е постоянно, но не е прекалено изморително, а точно толкова, че да ти е любопитно какво ще се случи.Актьорската игра също е много добра и допринася за това сериалът да се усеща реалистичен. Много ми допадна идеята колко далеч са готови да стигнат хората, за да спечелят или да оцелеят.Препоръчвам го, ако ви харесват по-нестандартни истории с елементи на психологическо напрежение. Според мен си заслужава да се гледа. @Ilqnski Според мен ще ти хареса 
    • Еп.1 беше култов! Страхотно начало! Много силно. Идеята е актуална, заснемането е криативно (камерата, поставена в нисък ракурс, за да ни подкаже кои ще са злодеите, например), играта е стабилна. Всички са ан висота. Историята грабва от самото начало. Потенциалът е налице. Много философия, политика, журналистика, етика. Първият урок беше много ценен: за учениците, както и за журналистите. Човек винаги трябва да търси истината и да не се осланя на подвеждащи заглавия, защото една грешна статия може да коства целия ти живот. Ефектът на пеперудата от теорията на хаоса. 
  • Културни прояви

• Създай нов...