Това е така , защото двамата братя бяха интересни персонажи, то хем да ги мразиш, хем да ги съжаляваш, хем да ги харесваш, предизвикваха доста емоции, докато ги гледаш. А ЛинХъ, аз и в друг коментар го споделих, за мен този сериал е повече за главната героиня, може би и по новела е така, но тя направи това, направи онова, изби този, онзи, стана генерал и т.н, докато ЛинХъ, неговия герой какво направи? Така го почувствах, че той остава на по-заден план, спрямо нея особено. Но, пък като се замисля, идеята беше, че Уан хоу е смел воин, който всички зачитат, има мнение, има присъствие и ако не друго, то поне това ЛинХъ го направи блестящо. Затова мисля, че и за него ролята е успешна.
Еуфорията, покрай сериала е може би смесица, хем почва нещо ново, дълго очаквано, хем пък селската обстановка даде малко по-различен вид. Липсваха тия кралски интриги, в началото поне, освен това имаше интересни герои, всеки борещ се за нещо. Кой добър, кой лош. Имаше много действие и много емоции. И явно затова се хареса на хората. Или на мен поне.
Тези, чиято работа е да защитават Япония. Така представят в трейлър идеята за новия сезон, който стартира през юли. Дали навсякъде обществата се чувстват истински защитени, ако знаят, че някой реално работи в тази посока? Защото има много общества по света, убедени точно в обратното. С тази дорама целят да вдъхнат надежда.
Изгледан. Честно казано аз не разбрах защо драмата се определя като някакъв невиждан досега феномен и защо е цялата тази лудница покрай нея. Да, нелош сериал. Красиво заснет, красиви актьори, но пък чак чудо невиждано не е. Честно казано го изгледах с превъртане.
Признавам ЛинХъ е много красив тук и прави наистина добра роля, и може би това е най-добрата му драма досега, но пък чак такъв успех допускам, че е заради многото красиви лица събрани накуп.
И все пак въпреки този красив генерал, аз харесах повече двамата братя. Сякаш те по-изпъкваха тук и даже хвърляха леко сянка върху ЛинХъ.
Да, и аз се чудя на себе си, обаче ей го на! Те ми грабнаха най-много вниманието и предимно тях ще запомня от цялата драма. И двамата са запомнящи, изиграха ролите си блестящо, а ако трябва да избирам между тях, май малкият най-ми хареса. Не го слушаше главата, обаче пък ми легна на сърце.
Дано отсега нататък им дават повече роли и да ги виждаме по-често на екран.
Макар, че актьорът, който изигра белокосия брат, горкия...с тази роля се изтреля и както довчера никой не го знаеше, сега всеки ден тази ударна доза слава му излиза през носа. Ежедневно чета случки с него и разни вманиачени фенки, които го причакват, нападат, не спират да го тормозят, ама наистина тормоз. Ако ги питаш обаче ще ти кажат, че от любов го правят.
Дано еуфорията покрай този сериал започне да отшумава малко по-малко, защото това наистина е ненормална работа.