Flags of Glory (战旗如画)
Страна: Китай
Също така известен като: Zhan Qi Ru Hua
Година на излъчване: 2026– Март –29 до 2026 – Април –03
Време на излъчване: Понеделник – Неделя 18:00
Жанр: Военен, Драма
Канал: Jiangsu TV, iQiyi, Tencent
Епизоди: 33
Режисьор: Liu Bo
Субтитри: Английски
Участват:
Su Qing като Fu Qiong
Zhang Tong като Wei Zheng Hua
Ma Su като Han San Mei
Liu Tian Zuo като Zheng Xiong Cai
Li Ruo Zhou като Shi Tou
Li Chen като Long Han Jun
Резюме: През 1950 г. Wei Zheng Hua приема самоличността на Zheng Xiong Cai и влиза във войната, спечелвайки многобройни военни постижения, докато издържа на изпитания на живот и смърт, загуба на другари и жертва на близки. Биейки се заедно със своите другари войници, той помага да се осуетят вражески конспирации и биологична война, което в крайна сметка допринася за победата в решителната битка. След примирието през 1953 г., седемдесет години по-късно, възрастен Wei Zheng Hua издига бойното знаме още веднъж, почитайки падналите и отдавайки почит на мира…
Свали с английски субтитри
Онлайн с английски субтитри
Това е така , защото двамата братя бяха интересни персонажи, то хем да ги мразиш, хем да ги съжаляваш, хем да ги харесваш, предизвикваха доста емоции, докато ги гледаш. А ЛинХъ, аз и в друг коментар го споделих, за мен този сериал е повече за главната героиня, може би и по новела е така, но тя направи това, направи онова, изби този, онзи, стана генерал и т.н, докато ЛинХъ, неговия герой какво направи? Така го почувствах, че той остава на по-заден план, спрямо нея особено. Но, пък като се замисля, идеята беше, че Уан хоу е смел воин, който всички зачитат, има мнение, има присъствие и ако не друго, то поне това ЛинХъ го направи блестящо. Затова мисля, че и за него ролята е успешна.
Еуфорията, покрай сериала е може би смесица, хем почва нещо ново, дълго очаквано, хем пък селската обстановка даде малко по-различен вид. Липсваха тия кралски интриги, в началото поне, освен това имаше интересни герои, всеки борещ се за нещо. Кой добър, кой лош. Имаше много действие и много емоции. И явно затова се хареса на хората. Или на мен поне.
Тези, чиято работа е да защитават Япония. Така представят в трейлър идеята за новия сезон, който стартира през юли. Дали навсякъде обществата се чувстват истински защитени, ако знаят, че някой реално работи в тази посока? Защото има много общества по света, убедени точно в обратното. С тази дорама целят да вдъхнат надежда.