Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9006
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Amareto

• Последни мнения

• На 7 януари 2023 г се проведе годишната церемония по връчване на музикални награди 37th Golden Disc Awards на стадион „Раджамангала“ в Банкок, Тайланд. Там Jay Park спечели един от десетте Bonsang в категорията Best Digital Song. Best Digital Song (Bonsang): BIGBANG, (G)I-DLE, IVE, Jay Park, MeloMance’s Kim Min Seok, Lim Young Woong, NewJeans, PSY   Jay Park – “CEO Medley”   Melon представиха списък със 100-те най-добри песни от 2022 г, като . Jay Park’s “GANADARA” (featuring IU) е поставена на 16 място. Изт. На 8 януари Jay Park се появи в популярния корейски YouTube канал Psick Univ и даде откровено интервю. Когато един от екипа го попита дали е съгласен, че е корейският „секс символ“, той даде изненадващ отговор. „Заради песента „Mommae“. Имиджът и брандирането на „Mommae“ са толкова силни в съзнанието на хората, че те продължават да мислят, че аз съм онзи рапър на „Mommae“ и партитата с голи търди. Но в моите съзнанието това беше като когато бях по-млад. Когато имах коремни мускули.“ Той продължи: „Тази марка и имидж са малко прекалено силни, защото скоро ще навърша четиридесет. Гърдите ми са отпуснати. Натрупах мазнини от алкохол. Управлението на тялото ми става по-трудно. Искам да побързам и да се оттегля от тази песен. Още не, но скоро.“ Видеото   Първи епизод новото музикално токшоу на KBS2 „The Seasons - Jay Park's Drive“ излезе на 5 февруари в 22:55 ч. Изт.   Предаването “Peak Time” започна излъчване на 15 февруари и приключи на 19 април. Jay Park бе един от менторите в предаването и участва в написването на оригиналните парчета, които шестте най-добри отбора ще изпълнят във финалния кръг. Песните са написани от продуценти на хитове и включват „GT“ на Kenzie, „NOIR“ на Minhyuk от BTOB, „Prime Time“ на Ryan Jhun, „This That Shhh“ на Jay Park, „Turning Point“ на Joohoney от MONSTA X и „WAVE“ на GroovyRoom. Песента, която Jay Park написа бе изпълнена от отбор 24:00, като този отбор бе сформиран от самостоятелни певци, решили да вземат участие в програмата.    Хайде и малко нова музика. Дигиталният сингъл "Yesterday", който съдържа двете песни „Yesterday“ и „Love is Ugly“ с участието на Hwa Sa излезе на 13 февруари.   На 13 февруари, MORE VISION представи музикалния видеоклип към новия сингъл на Jay Park „Yesterday“, заглавната песен към едноименния му дигитален албум със сингъли. В него актрисата Lee Yoo Mi, известна с ролите си в „Squid Game“ и „All of Us Are Dead“, се появява като негова любима в музикалния видеоклип. Нейното присъствие добавя трогателен елемент към музикалния видеоклип, докато Джей пее текста на песента за това да бъде до партньора си, независимо от обстоятелствата.  
    • Ще започна обновяването на темата с това за което е писано последно, а именно излязлата на 18 август 2022 г. чрез различни музикални платформи негова нова песен „Bite“. На 18 септември пък той бе гост на концерта на IU 'Golden Hour: Under the Orange Sun'.  Хип-хоп изпълнителят гостува на концерта на IU на Олимпийския стадион в Сеул и сподели мислите си за певицата и автор на песни. той изрази: „Благодарен съм на IU, че ме покани. Това е голяма чест. IU е по-млада от мен, но тя е артист, когото уважавам.“ Той продължи: „Мисля, че е наистина страхотно, че тя поддържа водещата си позиция в продължение на 14 години, грижи се добре за себе си и албумите и изпълненията ѝ са винаги толкова завършени. Аз също съм певец, така че знам колко усилия и жертви са необходими. Ето защо изглежда още по-невероятно. Мисля, че всички вие, феновете на IU, сте толкова щастливи.“ Да ви припомня, през март 2022 г Jay Park и IU си сътрудничиха по песента "GANADARA".   Глобалната организация за електронни спортове Gen.G официално назначи Jay Park за изпълнителен съветник по музика и развлечения, който ще помогне на Gen.G да изгради моста между корейската музикална общност и игрите. Jay Park ще бъде изпълнителен продуцент на музиката и съдържанието, което представя важни моменти за екипа и организацията. Jay Park ще започне с продуцирането на музика за участието на Gen.G в „League of Legends World Championship 2022“ - новата песен на Mirani и GEMINI „Rollin'“, продуцирана от GroovyRoom, по съвет на Jay Park. Като изпълнителен съветник по музика и развлечения, Jay Park ще се съсредоточи върху привличането на различни музикални изпълнители, които да си сътрудничат с организацията. Jay Park сподели: „На практика всеки млад изпълнител, с когото съм работил, е споменавал колко е запален по игрите, така че е много вълнуващо да работя с Gen.G, за да дам невероятни изпълнители като GEMINI и Mirani на световната гейминг аудитория.“ Тази година, като официално нов в Gen.G, исках да направя „Rollin“, за да отдам почит на невероятното им участие в шампионата на LCK за Gen.G и да им покажа подкрепата си в опитите им да направят история на Световното първенство. „Rollin“ е предназначена да разкаже историята за това как се е сформирал този новосформиран състав на Gen.G за 2022 г., като целта е „League of Legends World Championship“ да бъде кулминацията на всичко, което организацията е постигнала тази година. Песента представя младите изпълнители Mirani и GEMINI, както и камео на току-що издадената фланелка на Gen.G за Световното първенство по League of Legends, проектирана от Heron Preston, с произведения на изкуството от традиционен корейски калиграф. Творбата на традиционния художник беше представена, за да се подчертае Годината на тигъра, както и да се напише нова глава в историята на Gen.G. Като изпълнителен съветник по музика и развлечения, Jay Park ще се съсредоточи върху привличането на различни музикални изпълнители, които да си сътрудничат с организацията. След като миналата година работи по песента и музикалния видеоклип „ALL IN“ за Gen.G в чест на дебюта на отбора в ефир срещу съперника T1, главният изпълнителен директор на Gen.G Arnold Hur и Jay Park искаха да създадат платформа, която да покаже и открои млади, изгряващи хип-хоп и R&B изпълнители в Южна Корея, които често се борят да получат маркетинговите възможности и публичност, които заслужават.  „Пресечната точка между игрите и музиката продължава да се разраства, така че талантът и визията на Джей само засилват ангажимента ни да предоставяме незабравими преживявания за нашата Тигрова нация“, каза Arnold Hur. „С всичко, което сме планирали в близко бъдеще, ни трябваше някой, който креативно да ни помогне да дефинираме и осъществим вълнението, което Gen.G е подготвил за нашите фенове и партньори.“ Междувременно, Gen.G е водеща организация за електронни спортове и мултигейминг, създадена през 2017 г., която притежава и управлява най-добрите отбори на най-големите световни пазари за електронни спортове в Китай, Южна Корея и Съединените щати. Нейните отбори по електронни спортове са спечелили множество световни шампионати, като например Световното първенство по League of Legends през 2017 г., Световното първенство по PUBG през 2019 г. и други. Основната мисия на Gen.G е да помага на феновете и спортистите да използват силата на игрите и електронните спортове, за да се справят напред в състезанието и извън него. С акцент върху образованието, инициативите за разнообразна и иновативна икономика (DEI) и иновативните партньорства, Gen.G е търговски и мисловен лидер, изграждащ глобално, приобщаващо и междукултурно бъдеще за игрите. Уникалното ѝ портфолио от отбори включва Seoul Dynasty (Overwatch League), League of Legends Champions Korea (LCK), отборите Gen.G & Gen.G Black VALORANT, отборът на PUBG Gen.G и Gen.G Tigers от NBA2K (първият отбор, който не е собственост на NBA, в NBA 2K League). След като спечели LCK „Summer League of Legends Championship“ през 2022 г., отборът на Gen.G по League of Legends е поставен под номер едно в група D на „2022 Season World Championship“ (Worlds 2022). Първият мач на Gen.G е срещу 2022 MSI Champions RNG на 7 октомври от 22:00 ч. източно стандартно време.   GQ Korea избра Мъжете и Жените на годината, като избра най-добрите знаменитости, които направиха 2022 г. да блести по-ярко. На кориците бяха избрани артистите Jay Park, CL и Zico, заедно с актьорите Yoo Ah In и Wi Ha Jun. Изт.   Jay Park разказва как тялото му се е променило с напредване на възрастта. На 28 ноември модното списание GQ Korea публикува видео с петимата избрани за „Мъже на годината“ и „Жена на годината“. Jay Park, заедно с Yoo Ah In, Zico, Wi Ha Joon и CL дадоха уникално интервю, в което отговарят на въпроси, написани на картички. На този ден Jay Park отговаряше на въпроси като „Коя е любимата ти част от себе си?“ Jay Park отговари: „Аз преди 4 години.“ Той уточнява: „Бях по-добър физически, по-млад и имах коремни мускули. Също така, тогава бях безстрашен и можех да се справям с предизвикателства, но заради тази моя страна беше и много трудно.“ В друг въпрос Jay Park говори за промените в тялото си с напредване на възрастта. Той отговори на една карта с въпроса „Неща, за които се интересуваш, докато остаряваш“ и обясни: „Има толкова много неща, за които се интересувам... Губя косата си... коремът ми започва да стърчи...“ Jay Park също обясни, че иска да бъде здрав и щастлив, когато остарее, когато е на 60 години. Той обясни: „Искам да бъда здрав и щастлив старец; да бъда модерен старец.“ Накрая Jay Park завърши интервюто, като отправи окуражителни думи към всички. Той сподели: „Независимо дали сте знаменитост или не, независимо дали имате много пари или не, мисля, че всеки има трудности и тревоги, през които преминава. Надявам се всеки да се пребори и да издържи.“ Изт. Ето и самото видео с интервюто. На 8 декември „2022 GQ Night Party“ се проведе лично за първи път от три години насам, след пандемията. Jay Park, CL, Zico и актьоря Wi Ha Joon бяха поканени на събитието и плениха червения килим с магнетичното си присъствие. цък   На 30 ноември в Осак се проведе ден втори от наградите 2022 MAMA. Jay Park спечели следната награда: Best Hip Hop & Urban Music: Jay Park (“GANADARA” Feat. IU)   През декември започна да излиза информация за предстоящото ново шоу "“Peak Time“. Изт.  Jay Park бе един от съдиите и менторите в това предаване. той, след като видя изпълненията на състезателните отбори, каза: „Не знам защо тези бисери не са могли да видят бял свят досега“ и изрази желанието си да създаде идол група в новия лейбъл, който основа по-рано тази година.   На 29 декември 2022 г. представител на KBS направи официално съобщение, в което заяви, че „Новото късно вечерно музикално токшоу на KBS ще се срещне със зрителите под заглавието „The Seasons: Jay Park’s Drive“, като добави и: „Преди първия запис на 11 януари следващата година, в момента се провежда набиране на публика.“ „The Seasons“ е нов проект, осъществяван от KBS, използващ нов метод, наречен „годишен проект“. Късното вечерно музикално токшоу ще се проведе в продължение на четири последователни сезона до 2023 г., като имената на четирима водещи ще бъдат добавени към заглавието на сезона, който ще водят. Jay Park ще бъде първият водещ, който ще се качи на сцената на това ново токшоу. „The Seasons: Jay Park’s Drive“ получава името си от самия водещ, както и от песента му „DRIVE“, издадена през 2016 г. Песента предава много позитивно послание, казвайки на слушателите: „Хайде да се махнем оттук, за да забравим всичките си тревоги.“  Jay Park избира точно тази песен от обширната си дискография, желаейки да предостави на зрителите място, където да се освободят от целия си стрес и тревоги и да завършат седмицата с щастлива и забавна нотка. Зрителите могат да очакват много хубава музика и интересни истории по време на това токшоу. Изт.
    • Прекрасно е , че вече е започнат превода на сериала!!Благодаря!! Близо година след излизането му все още мисля , че историятя , представянето на артистите  и изводите от историята са все още така завладяващи!!!
  • Създай нов...