Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9003
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    glowupwoni

• Последни мнения

• Сериалът  много ми хареса – за 8 епизода историята е разказана стегнато и много добре. Гледа се доста бързо и държи интереса, стига да имаш време да седнеш и да го изгледаш (аз нямах такова/по 1 епизод на ден....). Хареса ми напрежението и самата идея с договора за убийство. Имам чувството, че има потенциал за втори сезон. Давам му 9/10     Аз също си го мислех във началото
    • Не беше лошо филмчето, но и ако не беше актьорския състав, може би нямаше да го гледам. Имах нужда да погледам Канг Ха Нъл, че ми беше залипсвал.  Комедията не беше кой знае какво, нелепите моменти преобладаваха, а това че имах лека пауза от гледането на филми и сериали явно изигра роля да не мога да предположа развръзката и финала. Е, пуснах сълза от изненада, признавам си... Историята за безгрижието в младостта и ударите на зрелостния живот винаги са интересни, преследването на една мечта, идея, блян...  .. Ким Йонг Гуанг все така очарователен, независимо с каква прическа и вид излиза пред екрана.. 
    • Lobby (로비) Страна: Южна Корея Също така известен като: Eumjuunjeon Премиера: 02 Април 2025 Времетраене: 105 мин. Жанр: Комедия, Драма, Бизнес Режисьор: Ha Jung Woo Субтитри: Английски   Участват: Ha Jung Woo като Yun Chang Uk Kim Eui Sung като Choi U Hyeon Kang Hae Lim като Jin Se Bin Lee Dong Hwi като Park Yeong Hun Park Byung Eun като Son Gwang U Kang Mal Geum като Cho Hyang Suk   Резюме: Главен изпълнителен директор на малка технологична компания, Yun Chang Uk, трябва да спечели оферта на стойност милиарди за Национален проект за зарядно устройство за EV срещу Son Gwang U, бивш бизнес партньор, който процъфтява с лобиране, след като открадва оригиналната технология на Yun Chang Uk…   Свали с английски субтитри 
  • Създай нов...