Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8999
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Андриана

• Последни мнения

• И аз по тази причина го гледах   Защото ми го препоръча,и заради коментара му  За което съм му истински благодарна  @Ilqnski 
    • Днес още ми се мързелуваше, въпреки, че имам работа за месец напред и само няколко часа.   Видях, че някой разглежда тази тема и реших да я видя. Оказа се филм. Филми много рядко гледам, но този беше похвален от @Ilqnski и реших да му дам шанс. Пък и няма, какво да се залъгваме, това ми е от любимите, момчешки фантасмагории. Щото и аз не съм пораснал.   Само не знам, защо ме измъчвате с шибания Playtube.tv, като филма оригинално е качен на Ok, а не там?!?     Хареса ми. Видях И Мин Хо за първи път след „клюките“. Вярно Минчо нямаше, кой знае, какво участие, но винаги е удоволствие да се гледа. Видях и две певици. Едната отскоро знам за нея покрай туко що излезлия „Boyfriend on demand“, а другата е изключителна красавица и съдейки от надписите в края се казва Нана, но забравих от коя група е. Има и трета женска с голямо пушкало, така и не разбрах, как се казва.   Разбира се колективизма на изток никога не си е отивал, но то така и така той е бъдещето с и без комунизъм.   А щом фантасмагория успя да ме накара да отроня сълза от дълбините на закоравялото си, мъжко сърце, значи си е свършил работата.   Силно препоръчвам за всички деца по душа, които никога не са преставали да мечтаят, че като станат утре, ще играят на фунийки с другарчетата си от ма~лата, след което ще люпят семки и ще обсъждат новите картинки на брички в дъвки „Турбо“, докарани от чичото тираджия, дето е баща на Петьо.    
    • Излезе първия тийзър на реалити-шоуто "Приятелите от Кугидон". Излъчването започва на 10.04.2026  
  • Създай нов...