Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8986
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Charmy_inc

• Последни мнения

• Дааа. И аз прочетох при тях. Ps. Даже току що пуснаха няколко епизода.
    • Размислих се. Като цяло сериите бяха изчерпателни по отношение на историята и развитието й (най-много ми хареса героинята на Макико Ватанабе, която въздаде првосъдие стилно и тихо  - Тозава се оказа само един неблагодарен комплексиран хулиган, стъпил върху парите на жена си). Не отговориха само на две неща: какво прошепна Ишида на Сато в последния си миг и защо не откриха тялото на Полина? Тя беше чужденка. Можеше да стане междудържавен скандал.  Наскоро четох научно изследване, че ЦРУ от доста време е финансирало мафията в някои европейски държави, за да всява страх у населението им. Какво му пречи и в Япония да е правело същото? Камери вече има навсякъде, а компромати на политици и гангстери - море.
    • Рецепта за 8 март: Вземете една жена, очистете я от връхните дрехи, използвайки вино или коняк. Ако жената е истинска, тя мирише вкусно и не се налага да я миете. Сложете я на спалнята, масажирайте я, може да използвате 20 грама крем. Обсипете я с целувки и добавете комплименти на вкус. Начукайте я за 20-30 минути (може и повече), като периодично я обръщате, до поява на руменина на лицето. ---------------------------------------- 8 март, денят в който: - Колко струва розата? Колко... а бе яяяя... -------------------------- - При тези цени на цветята покрай 8-ми март по-скоро бих купил един вибратор. - За жена ти ли? - Ти пък, за търговците на цветя...
  • Създай нов...